Vier duo's beleven feestreis in nieuw seizoen 'Tagmansion'

Karen Luiken-24 maart 2022 om 09:00

De TAGMAG-reeks ‘Tagmansion’ keert binnenkort terug voor een nieuw seizoen. Vier duo’s die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet gaan samen op reis naar Lloret de Mar om daar de feestreis van hun leven te maken. Dit zijn de eerste beelden!

In ‘Tagmansion’ moeten de deelnemers alles zelf regelen. De villa staat voor hen klaar, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De duo’s krijgen verschillende opdrachten van host Jamie-Lee Six waarmee ze geld kunnen verdienen om de rest van hun reis te kunnen bekostigen.

Het vierde seizoen is vanaf 30 maart te zien op Streamz en Streamz+. Een plek waar je overigens ook de vorige seizoenen van ‘Tagmansion’ terugvindt, evenals andere TAGMAG-reeksen zoals ‘Bootcamp’ en ‘Jamie’s Job Hunt’. Heb je geen Streamz, dan moet je nog even wachten tot deze zomer om de afleveringen op YouTube (TAGMAG) te zien.

Bedenker 'Elite' wil minstens tien seizoenen

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:26

Het vijfde seizoen van ‘Elite’ staat inmiddels op Netflix en het zesde is in aantocht, maar als we medebedenker Carlos Montero mogen geloven, komen er daarna nog veel meer seizoenen. Hij heeft in een gesprek met Fotogramas laten weten er tien (!) te willen maken.

Het zevende seizoen van ‘Elite’ is nog niet bevestigd. Laat staan het achtste, negende of tiende. Maar als het aan Carlos Montero ligt, gaan die er hoe dan ook komen. “We hebben onze zinnen gezet op een zevende, achtste en negende seizoen. Het liefst maken we er tien”, aldus de showrunner.

Omdat er nog geen groen licht is voor de nieuwe seizoenen, ook niet namens Netflix, is het nog even afwachten of ze er gaan komen. Tot die tijd kunnen we genieten van de vijf seizoenen die al online staan en het zesde dat in aantocht is. De opnames daarvan zijn in volle gang, maar een releasedatum is er helaas nog niet.

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Ontdek meer