Vanaf 25 maart op Streamz: ‘Halo’

Dieter Blarinckx-23 maart 2022 om 20:43

Groot nieuws uit het Vlaamse showbizzland want vanaf 25 maart zal je via Streamz naar de langverwachte serie ‘Halo’ kunnen kijken. De serie is een verfilming van de gelijknamige games.

Het verhaal van ‘Halo’ speelt zich af in het universum dat ontstond in 2001, toen het eerste Halo’-spel werd geïntroduceerd voor XBOX. “In een episch conflict tussen de mensheid en de buitenaardse dreiging, die bekend staat als The Covenant, verweeft de serie ‘Halo’ diepe, persoonlijke verhalen met actie, avontuur en een fantasierijke visie op de toekomst”, luidt de synopsis.

De serie zal in de Verenigde Staten te streamen zijn via Paramount+, maar bij ons is het dus Streamz die de rechten in handen gekregen heeft.

‘Halo’, vanaf 25 maart exclusief te streamen via Streamz.

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer