Deze pareltjes verschijnen in april op Disney+

Karen Luiken-24 maart 2022 om 05:04

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in april zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Better Nate Than Never - 1 april
In 'Better Nate Than Ever' heeft de 13-jarige Nate Foster grote Broadwaydromen. Er is alleen één probleem - hij kan niet eens een rol krijgen in het schooltoneelstuk. Maar wanneer zijn ouders de stad verlaten, sluipen Nate en zijn beste vriendin Libby naar de Big Apple voor een unieke kans om iedereen het tegendeel te bewijzen. Een toevallige ontmoeting met Nate's lang verloren tante Heidi zet zijn reis op zijn kop, en samen moeten ze leren dat de grootste avonturen in het leven net zo groot zijn als je dromen. Gebaseerd op de bekroonde roman.

Grey's Anatomy, seizoen 18 - 6 april
De medische dramaserie draait om een groep artsen in een ziekenhuis in Seattle, onder wie een aantal die hun carrière in het ziekenhuis begonnen als stagiaires. Een van de artsen en naamgenoot van de serie, Meredith Grey, is de dochter van een beroemde chirurg. Ze heeft moeite om de relaties met haar collega's in stand te houden, vooral met het hoofd chirurgie Richard Webber. Dit komt door de vroegere relatie tussen hem en Merediths moeder, toen Meredith jong was.

Single Drunk Female - 6 april
Door een grote misstap bij een New Yorks mediabedrijf wordt de 20-jarige alcoholiste Samantha Fink gedwongen om de enige kans aan te grijpen die ze heeft om nuchter te worden en een gevangenisstraf te ontlopen: terug in huis gaan bij haar dominante moeder Carol. Eenmaal in Greater Boston begint Samantha haar leven weer op te pakken. Ze werkt in de plaatselijke kruidenierszaak en wordt geconfronteerd met alle factoren die haar aan het drinken hebben gebracht. Geconfronteerd met de herinneringen aan haar oude leven, waaronder conflicten met haar vroegere beste vriendin die nu met haar ex uitgaat, begint Samantha aan een zoektocht om haar slechtste ik achter zich te laten en haar beste ik te ontdekken. Ongeveer.

Sex Appeal - 8 april
Avery Hansen-White doet geen dingen waar ze niet geweldig in is. Dus als haar vriendje op afstand hints geeft dat hij hun relatie op een hoger niveau wil brengen, gaat ze op pad om haar seksualiteit onder de duim te krijgen met haar oudste vriend, Larson, als proefkonijn. In deze hilarische tienerkomedie komt Avery erachter dat er meer achter seks en liefde zit dan de handelingen. Relaties vereisen dat je je hoofd en je hart erbij houdt.

The Kardashians - 14 april
De familie die je kent en graag hebt is hier met een gloednieuwe serie die kijkers een all-access pass geeft in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen de camera's terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk van het runnen van een miljardenbedrijf tot hilarische gezinsmomenten en de kinderen naar school brengen: deze serie neemt kijkers mee in een boeiend en eerlijk verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

The Dropout - 20 april
Geld. Romantiek. Tragedie. Bedrog. De limited serie ‘The Dropout’, van uitvoerend producent Elizabeth Meriwether, over Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried) en Theranos is een ongelooflijk verhaal over ambitie en roem die vreselijk zijn misgegaan. Hoe heeft 's werelds jongste self-made vrouwelijke miljardair alles in een oogwenk verloren?

Dollface, seizoen 2 - 27 april
Seizoen twee volgt Jules (Kat Dennings) en haar vriendinnen na de pandemie, na het liefdesverdriet, en op weg naar hun 30e verjaardag. Nu ze herenigd is met haar vriendinnen (gespeeld door Brenda Song, Shay Mitchell, en Esther Povitsky), moet Jules proberen de groep bij elkaar te houden. Dit terwijl elke vrouw haar eigen weg inslaat naar haar volgende levensfase en op zoek gaat naar een diepere relatie met zichzelf.

En verder...

  • Bohemian Rhapsody - 1 april
  • Snowfall, seizoen 4 - 6 april
  • Black-ish, seizoen 8 - 13 april
  • Nypd Blue, seizoen 1 t/m 12 - 13 april
  • Ice Age: Scrat Tales - 13 april
  • It’s Always Sunny in Philadelphia - 20 april
  • Polar Bear - 22 april
  • Mayan M.C., seizoen 1 en 2 - 27 april
  • Le Mans ’66 - 29 april


Vierde seizoen 'Love is Blind' staat online

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:51

Cancel al je weekendplannen. Zeg etentjes met vrienden af, annuleer je sportafspraken en zet een streep door het bioscoopbezoekje dat vanavond op jouw agenda stond. Het enige wat jij de komende uren nodig hebt is jezelf, popcorn en een televisie. Netflix heeft de eerste afleveringen van het vierde seizoen van ‘Love is Blind’ online gezet!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden. Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

De eerste vijf afleveringen van het vierde seizoen staan nu op Netflix. In de drie weken die volgen wordt de rest gelost. Het seizoen bestaat in het totaal uit twaalf afleveringen, die net als bij voorgaande seizoenen worden gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey.

Vijfde en laatste seizoen 'You' bevestigd

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:44

Er komt een einde aan ‘You’. Netflix heeft aangekondigd dat de populaire serie een vijfde seizoen krijgt, maar dat vijfde seizoen zal ook meteen het laatste zijn.

Dat nieuws maakt de streamingsdienst op Twitter bekend. Daar wordt een filmpje van hoofdrolspeler Penn Badgley gedeeld met daarbij de tekst: ‘Zet je schrap voor het laatste hoofdstuk van Joe Goldberg. ‘You’ keert in 2024 terug voor een vijfde en laatste seizoen’.

Waar Joe zich in het vierde seizoen voornamelijk in Londen bevond, keert hij voor het slotstuk weer terug naar New York, de plek waar het allemaal begon. Of hij personages uit het vierde seizoen mee zal nemen en wie dat dan zijn, is nog niet bekend.

Ontdek meer