Vliegtuig Miley Cyrus geraakt door bliksem

Karen Luiken-24 maart 2022 om 04:29

Miley Cyrus heeft angstaanjagende momenten beleefd tijdens een vlucht. Op Instagram schrijft ze dat het vliegtuig waarin zij zat in een onverwachtse storm belandde en door bliksem is geraakt.

De zangeres was op weg naar Paraguay voor een optreden toen ze tijdens een vlucht in een storm terechtkwam. “Aan mijn fans en iedereen die zich zorgen maakte na mijn vlucht naar Asunción”, schrijft Miley in een bericht. “Ons vliegtuig werd overvallen door een grote onverwachte storm en is getroffen door bliksem.”

Het zag er zo slecht uit dat een noodlanding nodig was. “Mijn crew, band, vrienden en familie die allemaal met mij meereisden zijn veilig. We konden helaas niet naar Paraguay vliegen”, aldus Miley.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer