TEST: Hoe jaloers ben jij in een relatie?

Simon Smetryns-28 juni 2021 om 15:24

Ben jij een jaloers type? Kunnen jouw blikken doden als je jouw lief met een ander ziet kletsen? Word jij pisnijdig als je ziet dat je lover een berichtje van een ander binnenkrijgt? Deze test beantwoordt al jouw vragen.

Foto door Budgeron Bach via Pexels.

Vrouw ontdekt afgehakte vinger in broodje hamburger

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:54

Een vrouw uit Bolivia kreeg onlangs de schrik van haar leven in een fastfoodrestaurant. Toen ze haar tanden in een broodje hamburger zette, kwam ze erachter dat ze op de overblijfselen van een menselijke vinger zat te kauwen.

Het gebeurde vorige week. Estefany Benitez ging op de avond van 12 september naar haar favoriete burgerrestaurant om een hapje te eten. Ze bestelde een broodje hamburger en begon met veel blijdschap aan haar maaltijd. Het duurde echter niet lang voordat haar enthousiasme werd omgezet in walging. Want in plaats van dat ze op een hamburger kauwde, beet ze in een afgehakte vinger.

Dat het inderdaad om menselijk vlees ging, heeft de politie bevestigd. Het blijkt dat een medewerker een deel van zijn wijsvinger had verloren tijdens het bereiden van vlees.

De vrouw deelde haar verhaal (inclusief afschuwelijke foto’s) op haar Facebook-pagina. Ze schrijft dat ze heeft geklaagd bij het restaurant, maar dat het personeel na de vondst van de vinger ‘klanten bleef bedienen alsof er niets was gebeurd’.

Je checkt de foto's hieronder. Kijken op eigen risico.

1
2

TEST: Bouw een pizza en we raden je favoriete programma

Karen Luiken-18 september 2021 om 06:30

Ontdek meer