'Riverdale' krijgt zevende seizoen!

Karen Luiken-23 maart 2022 om 07:44

Het zesde seizoen van ‘Riverdale’ is nog in volle gang, maar we kunnen je nu al verklappen dat het verhaal na deze afleveringen nog even door zal gaan. Het zevende seizoen van de serie is aangekondigd!

‘Riverdale’ is in Amerika op de zender The CW te zien. In ons landje kunnen we er via Netflix van genieten. De serie was er even tussenuit, maar inmiddels is het tweede deel van het zesde seizoen van start gegaan en kun je iedere maandag een nieuwe aflevering verwachten.

Een personage dat sinds kort te zien is in ‘Riverdale’ is Sabrina Spellman, de heks uit ‘Chilling Adventures of Sabrina’. Zij vult de plek op die Hiram Lodge, de vader van Veronica, achter heeft gelaten door de serie te verlaten.

Wanneer het zevende seizoen te zien zal zijn en welke castleden daarvoor terugkeren, is nog niet bekend.

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Yes! Nieuwe beelden van derde seizoen 'Love, Victor'

Karen Luiken-21 mei 2022 om 07:12

Disney+ dropt op woensdag 15 juni het nieuwe (en helaas ook het laatste) seizoen van ‘Love, Victor’ online. De eerste foto’s daarvan werden al met ons gedeeld, nu is het tijd voor een officiële trailer.

In het derde seizoen, dat uit acht afleveringen bestaat, gaat Victor op een reis van zelfontdekking. Hij moet niet alleen beslissen met wie hij wil zijn, maar ook wie hij zelf wil zijn. Met plannen voor na de middelbare school in het verschiet, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.

De cast bestaat uit Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri.

Eerder dit jaar werd duidelijk dat het derde seizoen van ‘Love, Victor’ het laatste zal zijn. De eerste twee seizoenen zijn al op Disney+ te zien.

Ontdek meer