Kinepolis organiseert een 'Fantastic Beasts'-marathon!

Dieter Blarinckx-22 maart 2022 om 19:43

Potterheads, opgelet! Noteer alvast zaterdag 9 april met stip in je agenda want dan organiseert bioscoopketen Kinepolis een heuse 'Fantastic Beasts'-marathon in alle bioscopen in België!

Vanaf 6 april kan je in de bioscoop immers gaan genieten van het nieuwste magische hoofdstuk in de 'Fantastic Beasts'-franchise, 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'. En voor de échte Potterheads heeft Kinepolis een heuse marathon van de drie films in petto!

Bij een marathon van zo'n 9u horen natuurlijk ook snacks & drinks, en ook daar heeft Kinepolis aan gedacht! Ze voorzien enkele lekkere en magische snacks & drinks én een maaltijd om je magische krachten op peil te houden tijdens dit magisch avontuur.

Voor een ticket betaal je zo'n €29,95, met je Kinepolis Student Card nog maar €26,55.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

Lumos nox!

Krijgt Taylor Swift rol in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:11

Er bestaat een goede kans dat Taylor Swift een gastrol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Geruchten daarover gaan al langer rond, maar worden nu aangedikt door Ellen Pompeo.

Fans ontdekten onlangs via de IMDB-pagina van Taylor Swift dat de zangeres binnenkort een rol in ‘Grey’s Anatomy’ zou krijgen. De geruchtenmolen draait sindsdien overuren en ook al is de informatie inmiddels van IMDB verwijderd, het lijkt er sterk op dat TayTay inderdaad te zien zal zijn in de serie waar ze al jaren een groot fan van is.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt in de serie, sluit het in ieder geval niet uit. “Ik denk dat ze het heel druk heeft, maar het zou leuk zijn”, aldus de actrice in een gesprek met Extra. “Ik zou het heel fijn vinden.”

Karista wint 'The Voice Kids'

Karen Luiken-28 mei 2022 om 07:55

Na een wekenlange strijd is de winnaar van ‘The Voice Kids’ bekend. Van de acht finalisten wist Krista vrijdagavond de digitale publieksjury het meest te overtuigen en daarmee de terechte winst te pakken.

Karista uit Deurne zat in het team van Duncan. Tijdens haar auditie blies ze de vier coaches omver met het nummer ‘Don’t Let Go’ en ook in de afleveringen daarna bleef ze verbazen. “Karista is een heel verlegen meisje, wat superhard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien”, zegt coach Duncan. “Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde.”

De 14-jarige winnares heeft een eigen single uitgebracht en wint daarnaast een studiebeurs. Ze kan haar geluk niet op. “Woorden schieten mij tekort! Ik ben God super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!”

Ontdek meer