Kinepolis organiseert een 'Fantastic Beasts'-marathon!

Dieter Blarinckx-22 maart 2022 om 19:43

Potterheads, opgelet! Noteer alvast zaterdag 9 april met stip in je agenda want dan organiseert bioscoopketen Kinepolis een heuse 'Fantastic Beasts'-marathon in alle bioscopen in België!

Vanaf 6 april kan je in de bioscoop immers gaan genieten van het nieuwste magische hoofdstuk in de 'Fantastic Beasts'-franchise, 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'. En voor de échte Potterheads heeft Kinepolis een heuse marathon van de drie films in petto!

Bij een marathon van zo'n 9u horen natuurlijk ook snacks & drinks, en ook daar heeft Kinepolis aan gedacht! Ze voorzien enkele lekkere en magische snacks & drinks én een maaltijd om je magische krachten op peil te houden tijdens dit magisch avontuur.

Voor een ticket betaal je zo'n €29,95, met je Kinepolis Student Card nog maar €26,55.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

Lumos nox!

Lindsay Lohan binnenkort in nieuwe Netflix-kerstfilm!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:56

Hoewel Halloween en Sinterklaas eerst nog moeten passeren, is Netflix alvast helemaal klaar voor Kerstmis. Zij kondigden immers zopas hun gloednieuwe kerstfilm met niemand minder dan Lindsay Lohan aan!

Lohan zal naast 'Glee'-acteur Chord Overstreet schitteren in de cliché kerstfilm 'Falling For Christmas'. Dat werd door Netflix zelf zopas gedeeld via sociale media:

"Het is 3 oktober vandaag (de kenners weten hoe belangrijk deze datum is): vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas 🎄", luidt het in de caption.

Een trailer is er helaas nog niet, maar wel werd de officiële poster onthuld.

Check 'm hieronder en stream 'Falling For Christmas' vanaf 10 november via Netflix!

Zien: hier is de nieuwe trailer van tweede 'Black Panther'-film

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 15:41

Marvelfans, opgelet! Marvel en Disney hebben namelijk zonet de langverwachte officiële trailer van de tweede 'Black Panther'-film gedropt. En die beelden zien er episch uit!

In de film zien we hoe de natie van Wakanda rouwt om het verlies van koning T'Challa (Black Panther). Tegelijkertijd zien we de opkomst van Prince Namor (de Sub-Mariner), die samen met zijn koninkrijk Atlantis een oorlog dreigt te voeren tegen Wakanda.

Nu is het aan Queen Ramonda, T'Challa's zusje Shuri, de Dora Milaje en nieuwe helden als Riri Williams/Ironheart om de toekomst van Wakanda te beschermen.

'Black Panther: Wakanda Forever' zal vanaf 9 november te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check 'm hier:

Ontdek meer