Nike Air Max Day: de favoriete modellen van de TAGMAG-vrienden

Karen Luiken-26 maart 2022 om 05:00- Foto:

Unsplash/Hermes rivera

Dertig jaar. Dat is hoe lang we inmiddels al kunnen genieten van de legendarische Air Max-sneakers van Nike. Sinds de eerste release zijn er tientallen verschillende exemplaren uitgebracht. Maar welke worden het meest geliefd? Samen met Zalando zetten we de favorieten van de vrienden van TAGMAG op een rijtje.

USED: Air Max 1 Midnight Vavy Blue Red
“Dit was mijn allereerste paar Air Max ooit en ik heb deze gedragen tot ze niet meer om aan te zien waren.”

USED: Skepta x Nike Air Max 97 Ultra
“Moest heel lang zoeken naar een goede deal voor dit paar en nu kan ik met trots melden dat ze helemaal getrashed zijn.”

Ian thomas - All White Nike Air Max 1
“Voor mij persoonlijk is een All White Nike Air Max 1 een musthave voor in je kast. Een paar dat je met alles kan combineren en tijdloos is.”

Simon Wauman - Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97
"Eén van mijn all time favorites blijft de Sean Wotherspoon collab met Nike. Deze schoenen zijn tijdloos en zo uniek. Jammer genoeg zijn ze buiten mijn prijsrange, dus als ik effectief nieuwe Air Max-sneakers zou kopen zullen het witte Nike Air Max 90 zijn."

Claudia de Greef - Nike Air VaporMax Evo
“Ik ga echt goed op zo’n patchwork design met basic kleuren die goed naar voor komen. Dit is een perfecte aanvulling op mijn outfits aangezien ik die graag vrij basic houd. Een coole sneaker eronder is een echte must. Deze Nike Air VaporMax Evo is een combinatie van alle Nike Air Max-modellen en dat maakt hem nog unieker."

Arno (The Kid) Van Impen - Nike Air Max 95 in wit
“Simpele kleuren en een mix van oud en nieuw vind ik altijd mooi.”

Tijd voor nieuwe Nike Air Max? Ga zeker eens kijken op Zalando.be.

Lukaku is nu ook model voor Calvin Klein

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 12:16

Rode Duivel Romelu Lukaku gooit het eens over een hele andere boeg: hij is nu namelijk ook model voor Calvin Klein. En daar zijn zonet de eerste beelden van gedropt!

Modehuis Calvin Klein lanceerde eerder deze week een gloednieuwe campagne met de bekende Belgische voetballer als hoofdgezicht (of beter gezegd: lichaam). En zijn fans smullen van de beelden!

Het is echter niet de eerste keer dat hij voor de lens kruipt als model. Dat deed de voetballer immers ook al voor Versace en Gillette.

Bekijk de eerste beelden hieronder:

SNATCHED: Streetwear binnen de skate scene

Simon Smetryns-23 september 2022 om 16:03

Ilyas Kose en Febe Sanders maken zich klaar voor Leuven Skate Contest. TAGMAG Lifestyle Insider Simon Wauman helpt hun met een nieuwe fit via Zalando Streetwear! Let's go!

Ontdek meer