Nike Air Max Day: de favoriete modellen van de TAGMAG-vrienden

Karen Luiken-26 maart 2022 om 05:00- Foto:

Unsplash/Hermes rivera

Dertig jaar. Dat is hoe lang we inmiddels al kunnen genieten van de legendarische Air Max-sneakers van Nike. Sinds de eerste release zijn er tientallen verschillende exemplaren uitgebracht. Maar welke worden het meest geliefd? Samen met Zalando zetten we de favorieten van de vrienden van TAGMAG op een rijtje.

USED: Air Max 1 Midnight Vavy Blue Red
“Dit was mijn allereerste paar Air Max ooit en ik heb deze gedragen tot ze niet meer om aan te zien waren.”

USED: Skepta x Nike Air Max 97 Ultra
“Moest heel lang zoeken naar een goede deal voor dit paar en nu kan ik met trots melden dat ze helemaal getrashed zijn.”

Ian thomas - All White Nike Air Max 1
“Voor mij persoonlijk is een All White Nike Air Max 1 een musthave voor in je kast. Een paar dat je met alles kan combineren en tijdloos is.”

Simon Wauman - Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97
"Eén van mijn all time favorites blijft de Sean Wotherspoon collab met Nike. Deze schoenen zijn tijdloos en zo uniek. Jammer genoeg zijn ze buiten mijn prijsrange, dus als ik effectief nieuwe Air Max-sneakers zou kopen zullen het witte Nike Air Max 90 zijn."

Claudia de Greef - Nike Air VaporMax Evo
“Ik ga echt goed op zo’n patchwork design met basic kleuren die goed naar voor komen. Dit is een perfecte aanvulling op mijn outfits aangezien ik die graag vrij basic houd. Een coole sneaker eronder is een echte must. Deze Nike Air VaporMax Evo is een combinatie van alle Nike Air Max-modellen en dat maakt hem nog unieker."

Arno (The Kid) Van Impen - Nike Air Max 95 in wit
“Simpele kleuren en een mix van oud en nieuw vind ik altijd mooi.”

Tijd voor nieuwe Nike Air Max? Ga zeker eens kijken op Zalando.be.

Tommy Jeans dropt nieuwe NBA collectie!

Amber Schepers-26 mei 2022 om 07:30

Goed nieuws voor fashion lovers die houden van een echte vintage look. Tommy Jeans lanceert dit voorjaar samen met NBA een nostalgische streetwear-modecollectie. Ze werken voor de collectie met nostalgische stijlen van Tommy’s straatcultuur.

Streetwear-mode op zijn best, dat kan je écht wel zeggen over de nieuwe Tommy Jeans collectie in samenwerking met NBA, de National Basketball Association van de VS. Samen brengen ze een collectie uit die ontworpen is voor iedereen die houdt van vintage straatstijl. De collectie knipoogt naar de jarenlange wortels van het merk in Amerikaanse streetstyle en iconische nostalgie van de jaren '90.

De streetwear-collectie zet in op een relaxte look met all-over prints van NBA-teamlogo's. Vanaf 25 mei 2022 is de collectie beschikbaar voor vroege toegang op de website en Tommy Jeans-winkels in heel Europa!

VTM GO komt met nieuw programma voor sneakerlovers

Karen Luiken-16 mei 2022 om 15:27

Er komt een nieuw VTM GO-programma speciaal voor sneakerlovers. In ‘Sneak Peek’ worden liefhebbers door Hakim Chatar meegenomen in de wondere wereld van sneakers, streetwear en alles wat daarachter schuilgaat.

Hakim gaat in het programma in gesprek met makers, zoekt de grootste sneakerverzamelaars op en verkent de roots van ’s werelds meest populaire schoeisel. Ook gaat hij langs bij verschillende bekende Vlamingen om een kijkje te nemen in hun riante sneakercollecties.

Gezichten die we voorbij zullen zien komen zijn die van YouTube-fenomeen Acid, 'Vooruit'-voorzitter Conner Rousseau, styliste Farah El Bastani, acteur Nicolas Caeyers en sneaker-customizer Tijs Van Impe. Acid trapt de reeks af. Hij bezit een bonte verzameling sneakers waarvan de meeste duidelijk de sporen dragen van zijn grootste passie: skaten.

Presentator Hakim kan niet wachten tot de show van start gaat. “Ik heb al de helft van mijn leven een obsessie met sneakers. Die gaat van de meest basic witte Air Force One’s tot de exclusievere - en dus ook heel dure - stuks”, vertelt hij.

"Het is een wereld op zich, die van de sneakerheads, en dus wilde ik wel eens in ‘lotgenoten’ hun schoenenkasten gaan neuzen. Ik kwam tot de conclusie dat lang niet elke sneakerhead z’n schoenen mooi ongedragen in de doos bewaart.”

De eerste vijf afleveringen van ‘Sneak Peek’ zijn vanaf woensdag 18 mei te zien op VTM GO.

Ontdek meer