Brrrr: deze opvolger van 'The Haunting of Hill House' wil je zien

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 04:30

Zat jij bij het zien van ‘The Haunting of Hill House’ ook op het puntje van je stoel? Dan hebben we een serie voor je die op je watch-list mag. De makers van de spannende Netflix-serie komen met ‘Midnight Mass’, een nieuw pareltje dat horrorfans zeker zullen waarderen.

‘Midnight Mass’ vertelt het verhaal van een kleine, geïsoleerde eilandgemeenschap waarvan de al bestaande verdeeldheid versterkt wordt door de terugkeer van een jongeman en de komst van een priester. De verschijning van pater Paul op Crockett Island brengt flink wat teweeg; zeker als er steeds meer onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden.

De serie krijgt in het totaal zeven afleveringen, die allemaal op 24 september op Netflix worden gedropt. Dit zijn de eerste beelden:

Niet 'Squid Game' maar déze serie is nummer 1 op Netflix

Karen Luiken-06 januari 2022 om 15:53

‘Squid Game’ is niet langer de nummer 1 van Netflix. De Zuid-Koreaanse serie die lange tijd de meest populaire serie van de streamingsdienst was, is van de troon gestoten door ‘Cobra Kai’.

‘Cobra Kai’ is een drama- en comedyserie en kan gezien worden als een sequel op de ‘Karate Kid’-films. Het verhaal gaat over Johnny en Daniel, tussen wie de rivaliteit ontbrandt, tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde.

De hitserie is een groot succes op Netflix en kent inmiddels vier seizoenen, waarvan de laatste onlangs verscheen. Het vijfde seizoen werd een paar maanden geleden ook al aangekondigd. Het is nog niet bekend wanneer we dat kunnen verwachten.

Popcorn Time stopgezet en offline gehaald

Dieter Blarinckx-05 januari 2022 om 07:15

De illegale film- en tv-app Popcorn Time werd stopgezet en offline gehaald. Dat werd zopas bekendgemaakt. De groep achter de app e-mailde verslaggevers van onder meer financieel persbureau Bloomberg dat Popcorn Time is stopgezet. De reden is niet bekendgemaakt.

Via Popcorn Time kon je op een illegale manier kijken naar de allernieuwste films en series. En dat was natuurlijk een doorn in het oog van streamingsdiensten en bioscopen.

Popcorn Time bestaat al sinds 2014 en werd in een mum van tijd immens populair. Ook tijdens de pandemie, toen bioscopen wereldwijd gesloten waren, profiteerde de illegale app van de situatie.

Ontdek meer