TEST: Welke EOTB-babe is jouw ideale match?

Simon Smetryns-28 juni 2021 om 14:41

We overdrijven niet als we zeggen dat de cast van het huidige ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-seizoen één van de meest spraakmakende uit de geschiedenis is. Van Lesley die kwartetjes doet tot Shani die stiekem met Odim kust en de rustige Jørney. Welke van deze drie dames is jouw perfecte match? Doe de test!

Zien: mannelijke singles schrikken van eerste kampvuur 'Temptation Island'

Karen Luiken-11 september 2021 om 07:12

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ kent nog maar een paar afleveringen, maar is nu al heftiger dan het ooit geweest is. Dat komt niet alleen door de twist waarmee koppels kunnen worden weggestemd, er is ook een ander nieuwigheidje waarmee de boel op stelten wordt gezet. Want voor het eerst in de geschiedenis van het programma krijgen dit keer ook de singles de kampvuurbeelden te zien. En dat zorgde vooral bij de mannelijke vrijgezellen voor grote ogen.

Zien: tranen vloeien bij eerste kampvuur 'Temptation Island'

Karen Luiken-09 september 2021 om 09:34

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ is met een knal van start gegaan. Dit keer geen afwachtende koppels die de verleiding niet aan durven te gaan, geen singles die de kat uit de boom kijken of afleveringen waarin niks gebeurt. Dankzij de nieuwe twist is het iedere keer weer de vraag wat kijkers te wachten staat. In de laatste aflevering zagen we hoe Koen & Deborah werden ingeruild voor twee andere kandidaten. Nu is het tijd voor het eerste kampvuur. Enne, we kunnen je vertellen: dat wordt meteen een heftige. De beelden hakken er diep in en zorgen bij Donna zelfs voor heftige uitspraken.

'Temptation Island: Love or Leave' is elke vrijdagavond om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Ontdek meer