Beyoncé komt eindelijk met nieuwe muziek

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 05:30

Beyoncé heeft de coronatijd goed besteed. De zangeres komt binnenkort eindelijk met nieuwe muziek, zo bevestigt ze in een interview met Harpaar’s Bazaar.

De pandemie barstte zo'n anderhalf jaar geleden los. Dat betekent dat Bey achttien maanden de tijd heeft gehad om in de studio te zitten. En dat deed ze dan ook. “Soms duurt het een jaar voordat ik duizenden geluiden heb doorzocht om de juiste snaar te vinden. Een refrein kan meer dan 200 harmonieën bevatten. Toch gaat er niets boven de hoeveelheid liefde, passie en genezing die ik voel als ik in de studio ben. Na 31 jaar voelt het nog net zo spannend als toen ik 9 jaar oud was. Ja, de nieuwe muziek komt eraan!”

In 2016 verscheen de laatste soloplaat van Beyoncé, twee jaar later volgde nog een album dat ze samen met manlief Jay-Z maakte.

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Ontdek meer