Beyoncé komt eindelijk met nieuwe muziek

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 05:30

Beyoncé heeft de coronatijd goed besteed. De zangeres komt binnenkort eindelijk met nieuwe muziek, zo bevestigt ze in een interview met Harpaar’s Bazaar.

De pandemie barstte zo'n anderhalf jaar geleden los. Dat betekent dat Bey achttien maanden de tijd heeft gehad om in de studio te zitten. En dat deed ze dan ook. “Soms duurt het een jaar voordat ik duizenden geluiden heb doorzocht om de juiste snaar te vinden. Een refrein kan meer dan 200 harmonieën bevatten. Toch gaat er niets boven de hoeveelheid liefde, passie en genezing die ik voel als ik in de studio ben. Na 31 jaar voelt het nog net zo spannend als toen ik 9 jaar oud was. Ja, de nieuwe muziek komt eraan!”

In 2016 verscheen de laatste soloplaat van Beyoncé, twee jaar later volgde nog een album dat ze samen met manlief Jay-Z maakte.

Shawn Mendes kondigt nieuwe wereldtour aan!

Dieter Blarinckx-21 september 2021 om 06:34

De Canadese zanger Shawn Mendes gaat binnenkort terug op wereldtournee! Dat liet de 23-jarige weten via zijn sociale media.

Wonder: The World Tour, zo zal de gloednieuwe wereldtour heten. Meer info over data, locaties en prijzen zullen later deze week bekendgemaakt worden, zo staat te lezen bij Shawns laatste post op Instagram.

Check de post hieronder en stay tuned voor meer updates!

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Ontdek meer