Relatie Famke Louise en Denzel eindelijk officieel

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 05:51

Het speculeren is eindelijk voorbij. Een maand of acht nadat Famke Louise en Denzel voor het eerst zoenend gespot werden, hebben de lovebirds nu eindelijk in Cosmopolitan bevestigd dat ze een koppeltje vormen.

Hoewel er al maanden gezegd wordt dat de zangeres en ‘Love Island’-winnaar samen zijn, kwam er nooit een officiële bevestiging. Ja, ze deelden regelmatig foto’s van elkaar op Instagram. We zagen zelfs een filmpje voorbij komen waarin duidelijk werd dat ze samenwonen. Maar een relatie-aankondiging liet op zich wachten. Tot nu.

“We hebben het iets korter dan een jaar stilgehouden”, aldus het koppel in een interview met RTL Boulevard. “Omdat we elkaar goed wilden leren kennen. In deze tijd met alle social media en druk van buiten is dat af en toe best lastig.”

Ze geven toe dat ze soms een kiekje van elkaar hebben gedeeld, maar dat ze verder hun lippen stijf op elkaar hebben gehouden. “We hebben ons eigen moment bepaald”, zegt Denzel over de bekendmaking van de relatie. Famke vult aan: “Een nieuw huis, nieuwe plek, nieuwe start voor ons allebei. We stappen er fris in.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer