Relatie Famke Louise en Denzel eindelijk officieel

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 05:51

Het speculeren is eindelijk voorbij. Een maand of acht nadat Famke Louise en Denzel voor het eerst zoenend gespot werden, hebben de lovebirds nu eindelijk in Cosmopolitan bevestigd dat ze een koppeltje vormen.

Hoewel er al maanden gezegd wordt dat de zangeres en ‘Love Island’-winnaar samen zijn, kwam er nooit een officiële bevestiging. Ja, ze deelden regelmatig foto’s van elkaar op Instagram. We zagen zelfs een filmpje voorbij komen waarin duidelijk werd dat ze samenwonen. Maar een relatie-aankondiging liet op zich wachten. Tot nu.

“We hebben het iets korter dan een jaar stilgehouden”, aldus het koppel in een interview met RTL Boulevard. “Omdat we elkaar goed wilden leren kennen. In deze tijd met alle social media en druk van buiten is dat af en toe best lastig.”

Ze geven toe dat ze soms een kiekje van elkaar hebben gedeeld, maar dat ze verder hun lippen stijf op elkaar hebben gehouden. “We hebben ons eigen moment bepaald”, zegt Denzel over de bekendmaking van de relatie. Famke vult aan: “Een nieuw huis, nieuwe plek, nieuwe start voor ons allebei. We stappen er fris in.”

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer