Bezorgde berichten over gezondheid Joe Exotic

Karen Luiken-10 augustus 2021 om 11:52

De gezondheid van Joe Exotic lijkt flink achteruit te gaan. De ‘Tiger King’-ster heeft te horen gekregen dat zijn kanker mogelijk is uitgezaaid naar zijn bekken en maag. Dat vertelt hij vanuit de gevangenis in een interview met The Sun.

De Netflix-ster beweert dat hij geen behandeling krijgt voor prostaatkanker, waarvan sinds mei bekend is dat hij het heeft. “Ik wacht al sinds oktober op een colonoscopie en endoscopie. Medische behandeling in een gevangenis is erger dan in een humane samenleving voor honden”, aldus Joe.

De realityster geeft aan dat artsen bang zijn dat de kanker nu ook zijn maag en bekken bereikt heeft. “Ik kots als ik plas. De pijn is zo erg. Ik val voortdurend af en loop mank. Mijn maag doet al meer dan een jaar pijn.”

Joe wil graag onderzocht worden in een medisch centrum, maar geeft ook aan dat het van hem niet meer hoeft als de kanker is uitgezaaid. “Wanneer we erachter komen hoe erg het is, zal ik beslissen of ik een behandeling wil. Maar als ik al in fase drie of vier zit, laat ik het gaan.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Dit is de nieuwe liefde van Adele

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:19

Het speculeren over het liefdesleven van Adele is voorbij. De zangeres heeft na veel geruchten eindelijk haar relatie Insta-official gemaakt. Ze is happy in love met Rich Paul!

Het zal voor veel fans niet als een verrassing komen, maar Adele is niet langer single. Hoewel dat al een tijdje werd gedacht, is het nu pas écht duidelijk dat de zangeres weer een man in haar leven heeft. De gelukkige: Rich Paul, de zaakwaarnemer van basketballer LeBron James. Hij is in de afgelopen tijd al eerder met Adele gespot. In juli werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze samen een belangrijke basketbalwedstrijd bezochten. Nu wordt het nieuws dan eindelijk bevestigd door de lovebirds zelf.

Dit heuglijke nieuwtje is niet het enige positieve dat we vandaag over Adele kunnen delen. Eerder meldden we al dat ze nog voor het einde van dit jaar – precies op tijd voor de feestdagen – een nieuw album uit zal brengen.

Ontdek meer