Bezorgde berichten over gezondheid Joe Exotic

Karen Luiken-10 augustus 2021 om 11:52

De gezondheid van Joe Exotic lijkt flink achteruit te gaan. De ‘Tiger King’-ster heeft te horen gekregen dat zijn kanker mogelijk is uitgezaaid naar zijn bekken en maag. Dat vertelt hij vanuit de gevangenis in een interview met The Sun.

De Netflix-ster beweert dat hij geen behandeling krijgt voor prostaatkanker, waarvan sinds mei bekend is dat hij het heeft. “Ik wacht al sinds oktober op een colonoscopie en endoscopie. Medische behandeling in een gevangenis is erger dan in een humane samenleving voor honden”, aldus Joe.

De realityster geeft aan dat artsen bang zijn dat de kanker nu ook zijn maag en bekken bereikt heeft. “Ik kots als ik plas. De pijn is zo erg. Ik val voortdurend af en loop mank. Mijn maag doet al meer dan een jaar pijn.”

Joe wil graag onderzocht worden in een medisch centrum, maar geeft ook aan dat het van hem niet meer hoeft als de kanker is uitgezaaid. “Wanneer we erachter komen hoe erg het is, zal ik beslissen of ik een behandeling wil. Maar als ik al in fase drie of vier zit, laat ik het gaan.”

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer