Bezorgde berichten over gezondheid Joe Exotic

Karen Luiken-10 augustus 2021 om 11:52

De gezondheid van Joe Exotic lijkt flink achteruit te gaan. De ‘Tiger King’-ster heeft te horen gekregen dat zijn kanker mogelijk is uitgezaaid naar zijn bekken en maag. Dat vertelt hij vanuit de gevangenis in een interview met The Sun.

De Netflix-ster beweert dat hij geen behandeling krijgt voor prostaatkanker, waarvan sinds mei bekend is dat hij het heeft. “Ik wacht al sinds oktober op een colonoscopie en endoscopie. Medische behandeling in een gevangenis is erger dan in een humane samenleving voor honden”, aldus Joe.

De realityster geeft aan dat artsen bang zijn dat de kanker nu ook zijn maag en bekken bereikt heeft. “Ik kots als ik plas. De pijn is zo erg. Ik val voortdurend af en loop mank. Mijn maag doet al meer dan een jaar pijn.”

Joe wil graag onderzocht worden in een medisch centrum, maar geeft ook aan dat het van hem niet meer hoeft als de kanker is uitgezaaid. “Wanneer we erachter komen hoe erg het is, zal ik beslissen of ik een behandeling wil. Maar als ik al in fase drie of vier zit, laat ik het gaan.”

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer