Familie deelt heftige beelden van EOTB-ster Dusty

Karen Luiken-10 augustus 2021 om 11:31

Het is nu drie weken geleden dat Dusty Taconis ernstig gewond raakte bij een scooterongeluk. Hoewel hij nog lang niet hersteld is, gaat het langzaam maar zeker steeds beter. De familie van de ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster deelt via Instagram een nieuwe update en post daarbij ook heftige beelden van hoe Dusty er een tijdje terug aan toe was.

“We zijn inmiddels drie weken verder. We kunnen als familie van Dusty zeggen dat het drie zware weken waren”, zo klinkt het in een bericht. Bij de tekst staat onder meer een beeld van Dusty een paar weken terug. “Zoals we eerder hebben aangegeven zijn we voorzichtig met positief nieuws brengen, omdat het nog steeds een onzekere tijd is. Dusty is gelukkig een echte tijger en geeft niet zomaar op. De artsen zijn nog steeds stomverbaasd hoe snel Dusty aan het herstellen is.”

De realityster heeft nog een lange weg te gaan, maar het gaat de goede kant op. Het ziekenhuis heeft hij inmiddels ingeruild voor een revalidatiecentrum. Daar zal hij alles op alles moeten zetten om volledig te kunnen herstellen.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer