Familie deelt heftige beelden van EOTB-ster Dusty

Karen Luiken-10 augustus 2021 om 11:31

Het is nu drie weken geleden dat Dusty Taconis ernstig gewond raakte bij een scooterongeluk. Hoewel hij nog lang niet hersteld is, gaat het langzaam maar zeker steeds beter. De familie van de ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster deelt via Instagram een nieuwe update en post daarbij ook heftige beelden van hoe Dusty er een tijdje terug aan toe was.

“We zijn inmiddels drie weken verder. We kunnen als familie van Dusty zeggen dat het drie zware weken waren”, zo klinkt het in een bericht. Bij de tekst staat onder meer een beeld van Dusty een paar weken terug. “Zoals we eerder hebben aangegeven zijn we voorzichtig met positief nieuws brengen, omdat het nog steeds een onzekere tijd is. Dusty is gelukkig een echte tijger en geeft niet zomaar op. De artsen zijn nog steeds stomverbaasd hoe snel Dusty aan het herstellen is.”

De realityster heeft nog een lange weg te gaan, maar het gaat de goede kant op. Het ziekenhuis heeft hij inmiddels ingeruild voor een revalidatiecentrum. Daar zal hij alles op alles moeten zetten om volledig te kunnen herstellen.

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer