Zoon van Kylie Jenner en Travis Scott heet niet langer Wolf

Amber Schepers-22 maart 2022 om 08:21

De Amerikaanse televisiester Kylie Jenner laat haar volgers via Instagram weten dat haar pasgeboren zoontje niet langer Wolf heet. Samen met haar partner Travis Scott verandert ze de naam van haar jongetje.

Het werden spannende weken voor Kylie Jenner (24) en Travis Scott (30), want vorige maand werden ze trotse ouders van hun tweede kindje. Het koppel verwelkomde op 2 februari een zoontje. Op 11 februari onthulden ze de naam van het kleintje. Wolf Jacques Webster, zo werd hij genoemd, maar daar komt nu verandering in, dat laat het koppel weten via Instagram. Gisteren postte Jenner een Instagram story waarin ze vertelt dat haar zoon niet langer Wolf heet.

"De naam van onze zoon is niet langer Wolf. We vonden niet dat die naam echt bij hem paste. Ik wilde dit even delen omdat ik nog steeds overal de naam Wolf zie verschijnen", schrijft de realityster.

Wat de nieuwe naam van het jongetje zal worden, is nog niet bekend. Spannend!

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer