Måneskin geeft extra optreden in België

Karen Luiken-22 maart 2022 om 06:42

Måneskin heeft de nieuwe data van de tour ‘LOUD KIDS ON TOUR’ bekendgemaakt. De Italiaanse songfestivalwinnaar zou eigenlijk dit voorjaar rond gaan reizen, maar dat plan werd uitgesteld vanwege het coronavirus. De nieuwe concerten staan gepland voor eind 2022 en begin 2023.

De ‘LOUD ON KIDS TOUR’ was oorspronkelijk een Europese tour, maar inmiddels zijn er ook stops in Noord-Amerika toegevoegd. Het eerste optreden vindt op 31 oktober plaats in Seattle, daarna volgen er nog zeventien locaties in de Verenigde Staten en Canada.

Pas in februari is Europa aan de beurt. Een aantal concerten dat al gepland stond, is verplaatst naar grotere zalen. Verder zijn er in verschillende steden ook extra shows toegevoegd. Brussel is er daar één van; in Vorst Nationaal vindt nu zowel op donderdag 2 maart als op vrijdag 3 maart een optreden plaats. Kaartjes voor de tweede (extra) show gaan binnenkort in de voorverkoop.

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer