Måneskin geeft extra optreden in België

Karen Luiken-22 maart 2022 om 06:42

Måneskin heeft de nieuwe data van de tour ‘LOUD KIDS ON TOUR’ bekendgemaakt. De Italiaanse songfestivalwinnaar zou eigenlijk dit voorjaar rond gaan reizen, maar dat plan werd uitgesteld vanwege het coronavirus. De nieuwe concerten staan gepland voor eind 2022 en begin 2023.

De ‘LOUD ON KIDS TOUR’ was oorspronkelijk een Europese tour, maar inmiddels zijn er ook stops in Noord-Amerika toegevoegd. Het eerste optreden vindt op 31 oktober plaats in Seattle, daarna volgen er nog zeventien locaties in de Verenigde Staten en Canada.

Pas in februari is Europa aan de beurt. Een aantal concerten dat al gepland stond, is verplaatst naar grotere zalen. Verder zijn er in verschillende steden ook extra shows toegevoegd. Brussel is er daar één van; in Vorst Nationaal vindt nu zowel op donderdag 2 maart als op vrijdag 3 maart een optreden plaats. Kaartjes voor de tweede (extra) show gaan binnenkort in de voorverkoop.

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

K3 lanceert avondshow voor volwassenen

Dieter Blarinckx-06 december 2022 om 14:05

Wie luidkeels kan meezingen met hits zoals ‘Oya LéLé’, ‘Heyah Mama!’ of ‘MaMaSé!’, gaan we nu héél blij maken. Er komt namelijk een heuse avondshow van K3, enkel voor volwassenen!

Tijdens K3 Live Late Night brengen Hanne, Marthe en Julia de grootste K3-hits, speciaal voor hun volwassen fans. De show zal doorgaan op vrijdag 21 juli in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

De meisjes van K3 zullen er begeleid worden door een live band en helemaal uit de bol gaan op de grootste hits van vroeger en nu.

Tickets zullen vanaf 9 december 10u te koop zijn via deze website. Er zijn staanplaatsen op het middenplein, alsook feestspats in de tribune.

Ontdek meer