Zien: dit wordt Disney Village 2.0 in Disneyland Paris

Dieter Blarinckx-21 maart 2022 om 21:42

Groot nieuws voor de pretparkfans onder jullie want Disneyland Paris heeft eindelijk meer info gegeven over de langverwachte en geplande renovatie van Disney Village. Het uitgaans- en shoppinggebied van het Franse resort, krijg binnenkort een grondige en welverdiende make-over. En de eerste beelden van die renovatie werden zopas online gedropt.

"Een gefaseerde transformatie van het volledige gebied zorgt voor een totaal nieuwe visuele identiteit en een vernieuwd aanbod. Zo willen we Disney-kennis combineren met toepasselijke merken en concepten. Zo creëren we een tijdloze, gezinsvriendelijk omgeving met stijlvolle boetieks en innovatieve restaurants”, klinkt het bij Disney.

Bij de voltooiing van de make-over zal Disney Village 2.0 bestaan uit een park en een promenade aan het water. Er komen verbeterde wandelroutes, nieuwe gevels, terrasjes en een "weelderig landschap". "Na zonsondergang zullen duizenden lampjes het gebied omtoveren tot een bruisend wonderland."

De eerste fase zou al afgerond moeten zijn in 2023. Eerst aan de beurt: Café Mickey’s. Dat restaurant zal plaatsmaken voor de stijlvolle brasserie Rosalie. Ook daarvan werd een eerste artwork online gedeeld. Check de beelden hieronder:

1
2

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer