Vervolg op 'Scream' krijgt releasedatum

Dieter Blarinckx-21 maart 2022 om 21:20

Goed nieuws voor de horrorfans onder jullie, want Paramount Pictures heeft de releasedatum bekendgemaakt van het vervolg op 'Scream'. Dat volgende hoofdstuk in de 'Scream'-franchise zal vanaf 31 maart 2023 te zien zijn in de bioscoop.

'Scream' kwam uit in januari en was eigenlijk al het vijfde deel in de franchise. Dankzij deze reboot leerde een hele nieuwe generatie de genadeloze Ghostface kennen, en met succes! Al snel maakte Paramount bekend dat er nóg een vervolg zou volgen.

Nu werd via het Amerikaanse magazine Deadline, en via sociale media, bekendgemaakt dat die film wel degelijk in de maak is. Vanaf 31 maart van volgend jaar zal de nieuwe 'Scream'-film te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film hier exact in België te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Zien: poster nieuwe 'The Hunger Games'-gedropt

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:18

Fans van de 'The Hunger Games'-franchise gingen afgelopen weekend door het dak, want de gloednieuwe poster van de prequel 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' werd online gedropt!

Dit nieuwe hoofdstuk in de saga fungeert als een prequel en speelt zich 64 jaar voor de gebeurtenissen van de originele ‘Hunger Games’-films af. Het verhaal draait om de 18-jarige Coriolanus Snow, die de laatste hoop is voor zijn uitstervende geslacht.

Gedurende de tiende jaarlijkse Hunger Games volgen we hem tijdens zijn opleiding, machtsgrepen, liefde en verlies, waarbij hij oog in ook komt te staan met Lucy Gray Baird. Hun race tegen de klok om te overleven zal uiteindelijk uitwijzen wie een zangvogel is en wie een slang.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' zal vanaf november te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Bekijk hieronder de poster én een teaser trailer:

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Ontdek meer