Vervolg op 'Scream' krijgt releasedatum

Dieter Blarinckx-21 maart 2022 om 21:20

Goed nieuws voor de horrorfans onder jullie, want Paramount Pictures heeft de releasedatum bekendgemaakt van het vervolg op 'Scream'. Dat volgende hoofdstuk in de 'Scream'-franchise zal vanaf 31 maart 2023 te zien zijn in de bioscoop.

'Scream' kwam uit in januari en was eigenlijk al het vijfde deel in de franchise. Dankzij deze reboot leerde een hele nieuwe generatie de genadeloze Ghostface kennen, en met succes! Al snel maakte Paramount bekend dat er nóg een vervolg zou volgen.

Nu werd via het Amerikaanse magazine Deadline, en via sociale media, bekendgemaakt dat die film wel degelijk in de maak is. Vanaf 31 maart van volgend jaar zal de nieuwe 'Scream'-film te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film hier exact in België te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Ontdek meer