Plopsaland komt met voorrangspas van 35 euro

Dieter Blarinckx-21 maart 2022 om 17:15

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het ook officieel bekendgemaakt: Plopsaland introduceert vanaf volgende week een voorrangspas. Deze kost zo’n 35 euro bovenop de normale ticketprijs van 42,5 euro. En wat kan je juist met die voorrangspas doen? Je kan er negen keer mee de wachtrij skippen!

“Sinds de opening van onze coaster The Ride to Happiness merken we een toenemende vraag naar zo’n pas. We zijn trouwens niet het enige pretpark met zo’n initiatief. Walibi doet het al langer en Bobbejaanland begint er ook mee. In ons park in Duitsland hebben we dat al een tijdje ingevoerd”, klinkt het bij het management van Plopsa.

“Vanaf volgende week kan je op onze website een voorrangspas reserveren die 35 euro kost. Daarop staan negen vakjes. Per attractie waar je als eerste op wil, wordt er één vakje afgevinkt. Je kan dus per dag negen keer ‘voorbijsteken’. Je kan de pas gebruiken in Het Bos van Plop, The Ride to Happiness, De Draak, Heidi The Ride, De Grote Golf, SuperSplash, K3 Roller Skater, DinoSplash en Anubis The Ride. Ofwel ga je één keer op die negen attracties als eerste ofwel kan je verschillende keren op dezelfde attractie, maar in totaal mag je dus maar negen keer de wachtrij overslaan.”

Zou jij 35 euro betalen om voor te steken?

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer