Plopsaland komt met voorrangspas van 35 euro

Dieter Blarinckx-21 maart 2022 om 17:15

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het ook officieel bekendgemaakt: Plopsaland introduceert vanaf volgende week een voorrangspas. Deze kost zo’n 35 euro bovenop de normale ticketprijs van 42,5 euro. En wat kan je juist met die voorrangspas doen? Je kan er negen keer mee de wachtrij skippen!

“Sinds de opening van onze coaster The Ride to Happiness merken we een toenemende vraag naar zo’n pas. We zijn trouwens niet het enige pretpark met zo’n initiatief. Walibi doet het al langer en Bobbejaanland begint er ook mee. In ons park in Duitsland hebben we dat al een tijdje ingevoerd”, klinkt het bij het management van Plopsa.

“Vanaf volgende week kan je op onze website een voorrangspas reserveren die 35 euro kost. Daarop staan negen vakjes. Per attractie waar je als eerste op wil, wordt er één vakje afgevinkt. Je kan dus per dag negen keer ‘voorbijsteken’. Je kan de pas gebruiken in Het Bos van Plop, The Ride to Happiness, De Draak, Heidi The Ride, De Grote Golf, SuperSplash, K3 Roller Skater, DinoSplash en Anubis The Ride. Ofwel ga je één keer op die negen attracties als eerste ofwel kan je verschillende keren op dezelfde attractie, maar in totaal mag je dus maar negen keer de wachtrij overslaan.”

Zou jij 35 euro betalen om voor te steken?

Makers 'Stranger Things' doen geheimzinnig over spin-off

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:05

Eerder dit jaar werden fans van ‘Stranger Things’ verrast met het nieuws dat er een spin-off komt van de succesvolle Netflix-serie. Matt en Ross Duffer, makers van de show, hebben al een idee waar die over moet gaan. Maar de plannen worden met helemaal niemand gedeeld.

“We hebben wel een idee voor een spin-off waar we super enthousiast over zijn”, aldus de broers volgens Variety. “Maar we hebben het nog tegen niemand verteld. Laat staan dat we al iets op papier hebben gezet.”

Hoewel de breinen achter ‘Stranger Things’ heel geheimzinnig doen, zeggen ze wel dít: “We denken dat iedereen - inclusief Netflix - verrast zal zijn als ze het concept horen. Het is heel, heel anders.”

Ze onthullen dat er één persoon is die inmiddels heeft geraden waar de plannen over gaan. En dat is niemand minder dan Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in 'Stranger Things'. “Op de een of andere manier heeft Finn Wolfhard, die een slimme jongen is, correct geraden waar het over zou gaan. Maar afgezien van Finn weet niemand anders het.”

Avengers Campus krijgt openingsdatum!

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 15:56

Goed nieuws voor de pretparkfanaten onder jullie want deze zomer opent Avengers Campus, het langverwachte themagebied rond de superhelden van Marvel in het Walt Disney Studios Park. En er is zonet een officiële datum aangekondigd!

Vanaf 20 juli kan je binnenstappen in de superheldenwereld van Iron Man en co, want vanaf dan openen de poorten van Avengers Campus.

Er zullen twee grote nieuwe attracties te vinden zijn: Spider-Man W.E.B. Adventure en Avengers Assemble: Flight Force. In die eerste nieuwe attractie schakelt Peter Parker jouw hulp in om de talloze spinnenrobots te vangen met jouw eigen spinnenwebben. Schieten maar! In Avengers Assemble: Flight Force, een overhaul van Rock ’n Rollercoaster, vragen Iron Man en Captain Marvel jouw hulp om een intergalactische dreiging af te weren.

Avengers Campus maakt deel uit van de gigantische uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Zo komen er in de toekomst ook nog uitbreidingen van ‘Frozen’ en ‘Star Wars’.

Check hun aankondiging hieronder:

Ontdek meer

Celebrate with us!

Deze celebs verjaren binnenkort!

  • 28/05 Cameron Boyce
  • 30/05 Aaron De Groeve
  • 01/06 Dangie Opdecam
  • 01/06 Elias Verwilt
  • 01/06 Tom Holland
#TAGMAGcelebrates