Zien: finale poster van 'Dune'

Dieter Blarinckx-10 augustus 2021 om 08:05

Nog een dik maandje wachten en dan kunnen we in de bioscoop gaan genieten van het nieuwe science-fictionavontuur van regisseur Denis Villeneuve. 'Dune' is een remake, maar is ook gebaseerd op de bekende boekenreeks van Frank Herbert.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor een ware sterrencast met o.a. Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Javier Bardem, en zo kunnen we nog wel even verdergaan. En net die cast staat helemaal centraal in de nieuwste poster, die zopas gedropt werd. Check 'm hieronder!

'Dune' is vanaf 15 september te zien in de bioscoop!

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer