Pete Davidson laat Kims naam branden op zijn borst

Amber Schepers-21 maart 2022 om 15:33

Ze hield haar nieuwe relatie lang uit de media, maar nu is Kim Kardashian (41) voor het eerst open over haar nieuwe liefde Pete Davidson (28). Het lijkt erop dat hun relatie een serieuze wending krijgt. Niet alleen maakten ze hun relatie Instagram official, maar ook Kims naam staat permanent op het lichaam van de Amerikaanse comedian gebrand!

Wie de afgelopen weken nog geen nieuws over Kim Kardashians nieuwe liefde Pete Davidson heeft gehoord, leeft waarschijnlijk onder een rots. De laatste tijd zijn alle ogen op hen gericht. De twee lijken smoorverliefd en dat bewijst Davidson met een wel heel opvallend gebaar.

Fans probeerden al enkele dagen te achterhalen of Davidson een tattoo liet zetten met Kims naam op, nadat de comedian een selfie op Instagram postte. Nu krijgen fans eindelijk het verdict. In 'The Ellen DeGeneres Show' spreekt Kim Kardashian voor het eerst open over haar nieuwe relatie. Ze liet niet alleen weten dat Davidson enkele tatoeages voor haar heeft laten zetten, meer nog, hij liet Kims naam op zijn borstkas branden!

De comedian staat ervoor bekend vaak tatoeages van zijn partners te laten zetten, maar dit keer gaat hij dus nog een stapje verder. "Het is geen tattoo, maar een brandmerk. Hij wilde iets anders doen. Hij wilde iets wat hij niet meer kon verwijderen, iets wat zoals een litteken eeuwig blijft zitten", vertelt Kardashian. Ook onthult ze dat Davidson enkele tatoeages voor haar heeft gezet. "Mijn favoriete tattoo is eentje die zegt: Mijn vriendin is een advocaat", zegt ze.

De Amerikaanse realityster is naar eigen zeggen smoorverliefd. "Het voelt goed. Ik ben ervoor gegaan en ik heb mijn tijd genomen. Het voelt zo goed, dat wil ik voor altijd vasthouden."

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Ontdek meer