Pete Davidson laat Kims naam branden op zijn borst

Amber Schepers-21 maart 2022 om 15:33

Ze hield haar nieuwe relatie lang uit de media, maar nu is Kim Kardashian (41) voor het eerst open over haar nieuwe liefde Pete Davidson (28). Het lijkt erop dat hun relatie een serieuze wending krijgt. Niet alleen maakten ze hun relatie Instagram official, maar ook Kims naam staat permanent op het lichaam van de Amerikaanse comedian gebrand!

Wie de afgelopen weken nog geen nieuws over Kim Kardashians nieuwe liefde Pete Davidson heeft gehoord, leeft waarschijnlijk onder een rots. De laatste tijd zijn alle ogen op hen gericht. De twee lijken smoorverliefd en dat bewijst Davidson met een wel heel opvallend gebaar.

Fans probeerden al enkele dagen te achterhalen of Davidson een tattoo liet zetten met Kims naam op, nadat de comedian een selfie op Instagram postte. Nu krijgen fans eindelijk het verdict. In 'The Ellen DeGeneres Show' spreekt Kim Kardashian voor het eerst open over haar nieuwe relatie. Ze liet niet alleen weten dat Davidson enkele tatoeages voor haar heeft laten zetten, meer nog, hij liet Kims naam op zijn borstkas branden!

De comedian staat ervoor bekend vaak tatoeages van zijn partners te laten zetten, maar dit keer gaat hij dus nog een stapje verder. "Het is geen tattoo, maar een brandmerk. Hij wilde iets anders doen. Hij wilde iets wat hij niet meer kon verwijderen, iets wat zoals een litteken eeuwig blijft zitten", vertelt Kardashian. Ook onthult ze dat Davidson enkele tatoeages voor haar heeft gezet. "Mijn favoriete tattoo is eentje die zegt: Mijn vriendin is een advocaat", zegt ze.

De Amerikaanse realityster is naar eigen zeggen smoorverliefd. "Het voelt goed. Ik ben ervoor gegaan en ik heb mijn tijd genomen. Het voelt zo goed, dat wil ik voor altijd vasthouden."

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer