Minder seksscènes in nieuw seizoen 'Bridgerton'

Karen Luiken-22 maart 2022 om 05:20

In tegenstelling tot het eerste seizoen van ‘Bridgerton’ zullen er in het tweede seizoen niet veel seksscènes te zien zijn. Sterker nog: de nieuwe afleveringen bevatten nauwelijks intieme beelden, meldt een insider volgens The Sun.

In het tweede seizoen staat Anthony centraal, de broer van Daphne. Tijdens zijn zoektocht naar de ideale partner komt hij in contact met Kate Sharma, met wie hij al snel een bijzondere band opbouwt. Maar wie hoopt op net zoveel seksscènes tussen de twee als Daphne en The Duke of Hastings in het eerste seizoen beleefden, komt bedrogen uit.

“Fans hoopten voor het vervolg waarschijnlijk op meer seks, niet minder”, zegt een bron. “Maar alle romantiek draait dit keer om Anthony Bridgerton en het nieuwe personage Kate Sharma. Hun lust gaat nooit verder dan flirten en kussen.”

Jammer? Ja, maar het mag de pret niet drukken. Het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ is vanaf vrijdag te zien op Netflix.

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer