Camille Dhont in nieuw seizoen ‘Liefde voor Muziek’

Karen Luiken-21 maart 2022 om 16:09

‘Liefde voor Muziek’ keert over een paar weken terug met een nieuw seizoen. Dit keer zijn Camille Dhont, Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Suzan & Freek, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik en Ozark Henry uitgenodigd als grote gasten van de show.

De artiesten reizen af naar Zuid-Frankrijk om vanaf 4 april een grote liefdesverklaring te brengen aan elkaars nummers. Omringd door prachtige zandstranden aan de Middellandse zee overnachten ze in een chateau te midden van uitgestrekte wijngaarden en ver weg van iedereen. Ze delen hun songs met elkaar en maken er - vaak opmerkelijke - covers van.

In de eerste aflevering krijgen Suzan & Freek de eer om centraal te staan en te genieten van de covers die de anderen brengen. Ozark Henry zingt voor het eerst ooit in het Nederlands, Margriet Hermans raakt een gevoelige snaar, Loredana en Pat zorgen voor dancevibes, Zornik voor het gitaarwerk, Davina Michelle overdondert iedereen met haar unieke sound en Camille brengt de Spaanse vibes naar Frankrijk.

‘Liefde voor Muziek’ is vanaf 4 april iedere maandag om 20.40 uur te zien bij VTM.

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer