Pukkelpop maakt eerste namen bekend!

Amber Schepers-21 maart 2022 om 12:09

Festivalgangers mogen zich weer helemaal klaarmaken voor een goedgevulde zomer vol met geweldige festivals. Van donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus zal ook de weide in Kiewit, Hasselt opnieuw omgetoverd worden tot één groot festivalterrein. Om de feestvierders op te warmen, maakt Pukkelpop nu al de eerste namen van de line-up bekend!

Na het goede nieuws dat Pukkelpop een extra eendaags festival organiseert, komen ze met nog meer verrassingen. Vandaag maakte het Belgisch zomerfestival de eerste artiesten van haar line-up op een originele manier bekend via Instagram. De komende weken zullen er nog verschillende namen bijkomen, maar daarvoor houden ze ons nog even in spanning.

O.a. deze artiesten komen naar Pukkelpop:

- Central Cee
- Charlotte de Witte
- Madison Beer
- Tame Impala
- Artic Monkeys
- Oscar and the Wolf
- Slipknot
- Dave
- Gayle
- James Blake
- The XX
- Jack Harlow
- Sean Paul
- 24K Goldn
- Chuki Beats & Friends
- WILLOW

Kom de voorlopige line-up hier te weten!

Twee dagen feest op Project Leuven Festival

Karen Luiken-26 september 2022 om 07:13

Zomer voorbij, festivals voorbij? Mooi niet! In Leuven wordt het nieuwe academiejaar op woensdag 5 en dinsdag 6 oktober ingezet met een knaller. Daar vindt twee dagen lang Project L plaats, een feest met een line-up waar je u tegen zegt.

De komende editie van Project L belooft de grootste uit de geschiedenis te worden. Twee dagen lang zorgen tientallen artiesten voor een goede partysfeer waarbij de heupen flink los kunnen worden gegooid. Is dansen niet jouw ding? Er is ook een lounge waar je je vrienden uit kunt dagen voor een potje beerpong.

De artiesten die woensdag op de line-up staan, zijn Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Andromedik, Mark With a K & MC Chucky, 5napback, Robert Falcon, Magik, Arthur Lewis, These Guys en Divs.

Donderdag is het de beurt aan Regi, Used, DJ Licious, Amber Broos, Manuals, Michael Amani, Kwijt Trk System, Mattic en Vortic.

Op beide dagen gaan de deuren om 15.00 uur open. Het festival gaat zowel woensdag als donderdag tot 00.00 uur door. Drankjes worden verkocht voor studentenprijzen.

"Alles op de NMBS steken!"

Simon Smetryns-24 september 2022 om 18:38

Mechelen was de eerste stad die we aandeden met onze student tour. Jael Ost trok naar de Student Lift-Off. Zien we jou komende weken in Gent, Brugge, Antwerpen, Hasselt en/of Leuven?

Ontdek meer