Pukkelpop maakt eerste namen bekend!

Amber Schepers-21 maart 2022 om 12:09

Festivalgangers mogen zich weer helemaal klaarmaken voor een goedgevulde zomer vol met geweldige festivals. Van donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus zal ook de weide in Kiewit, Hasselt opnieuw omgetoverd worden tot één groot festivalterrein. Om de feestvierders op te warmen, maakt Pukkelpop nu al de eerste namen van de line-up bekend!

Na het goede nieuws dat Pukkelpop een extra eendaags festival organiseert, komen ze met nog meer verrassingen. Vandaag maakte het Belgisch zomerfestival de eerste artiesten van haar line-up op een originele manier bekend via Instagram. De komende weken zullen er nog verschillende namen bijkomen, maar daarvoor houden ze ons nog even in spanning.

O.a. deze artiesten komen naar Pukkelpop:

- Central Cee
- Charlotte de Witte
- Madison Beer
- Tame Impala
- Artic Monkeys
- Oscar and the Wolf
- Slipknot
- Dave
- Gayle
- James Blake
- The XX
- Jack Harlow
- Sean Paul
- 24K Goldn
- Chuki Beats & Friends
- WILLOW

Kom de voorlopige line-up hier te weten!

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

WOO HAH! kondigt laatste tien namen aan

Karen Luiken-26 mei 2022 om 09:42- Foto:

Photo by Chase Fade on Unsplash

De line-up van WOO HAH! is compleet. Vandaag zijn de laatste tien namen aangekondigd en dat betekent dat het aftellen naar het festival nu écht kan beginnen.

Naast de al eerder aangekondigde namen Future, Dave en J. Cole zullen ook Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar, La$$a, Iliasopdebeat, Christian D, DDG en Trobi & Friends een optreden verzorgen.

Het reguliere programma is inmiddels dus rond, maar de organisatie van het festival zal binnenkort nog wel aankondigingen doen voor de Lil Cube-stage, waar nieuwe talenten de kans krijgen het podium te beklimmen.

Kaartjes voor het festival, dat dit keer in samenwerking met Rolling Loud wordt gehouden, zijn nog verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

Ontdek meer