Bilal Wahib komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-10 augustus 2021 om 07:44

Hij is een tijdje van de radar geweest, maar belooft binnenkort weer een comeback te maken. Bilal Wahib gaat nieuwe muziek uitbrengen. Dat laat zijn platenlabel weten via Instagram.

De zanger slash acteur werd eerder dit jaar aangehouden nadat hij tijdens een Instagram Live-sessie in gesprek ging met een minderjarige jongen. Hij vroeg het jongetje of hij in ruil voor een flink bedrag zijn geslachtsdeel zou laten zien. Dat deed hij, waarna Bilal Wahib werd gepakt op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno.

De zanger werd van Instagram gegooid en verschillende radiostations besloten zijn muziek niet meer te draaien. Sindsdien hebben we op muzikaal vlak niks meer van Bilal gehoord, maar daar gaat nu dus verandering komen. Via Instagram krijgen we een klein voorproefje van het nieuwe nummer.

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Op 3 april worden de Grammy Awards uitgereikt

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 07:08

De Amerikaanse stad Las Vegas zal op 3 april de jaarlijkse Grammy Awards hosten. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Normaal zouden de Grammy’s eigenlijk al uitgereikt worden op 31 januari, maar door de opmars van de omikronvariant had de organisatie beslist om de ceremonie wat uit te stellen.

Het is ook voor de eerste keer sinds lang dat de ceremonie zal plaatsvinden in Las Vegas in plaats van Los Angeles. Die bessling werd genomen door het hoge aantal besmettingen in de staat Californië.

De show zal gepresenteerd worden door Trevor Noah. Jon Basiste is de grote kanshebber voor de meeste Grammy’s, hij is zo’n elf keer genomineerd. Naast hem zijn ook Doja Cat, Justin Bieber en H.E.R. grote favorietjes.

Ontdek meer