Bilal Wahib komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-10 augustus 2021 om 07:44

Hij is een tijdje van de radar geweest, maar belooft binnenkort weer een comeback te maken. Bilal Wahib gaat nieuwe muziek uitbrengen. Dat laat zijn platenlabel weten via Instagram.

De zanger slash acteur werd eerder dit jaar aangehouden nadat hij tijdens een Instagram Live-sessie in gesprek ging met een minderjarige jongen. Hij vroeg het jongetje of hij in ruil voor een flink bedrag zijn geslachtsdeel zou laten zien. Dat deed hij, waarna Bilal Wahib werd gepakt op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno.

De zanger werd van Instagram gegooid en verschillende radiostations besloten zijn muziek niet meer te draaien. Sindsdien hebben we op muzikaal vlak niks meer van Bilal gehoord, maar daar gaat nu dus verandering komen. Via Instagram krijgen we een klein voorproefje van het nieuwe nummer.

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer