Bilal Wahib komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-10 augustus 2021 om 07:44

Hij is een tijdje van de radar geweest, maar belooft binnenkort weer een comeback te maken. Bilal Wahib gaat nieuwe muziek uitbrengen. Dat laat zijn platenlabel weten via Instagram.

De zanger slash acteur werd eerder dit jaar aangehouden nadat hij tijdens een Instagram Live-sessie in gesprek ging met een minderjarige jongen. Hij vroeg het jongetje of hij in ruil voor een flink bedrag zijn geslachtsdeel zou laten zien. Dat deed hij, waarna Bilal Wahib werd gepakt op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno.

De zanger werd van Instagram gegooid en verschillende radiostations besloten zijn muziek niet meer te draaien. Sindsdien hebben we op muzikaal vlak niks meer van Bilal gehoord, maar daar gaat nu dus verandering komen. Via Instagram krijgen we een klein voorproefje van het nieuwe nummer.

Britney Spears brengt duet uit met Elton John

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:25

Britney Spears maakt binnenkort haar muzikale comeback. Verschillende Amerikaanse media melden dat ze samen met Elton John een duet gaat uitbrengen.

Het gaat volgens vertegenwoordigers van Britney en Elton om een herbewerking van de uit 1971 afkomstige hit ‘Tiny Dancer’. Het nieuwe liedje krijgt de naam ‘Hold Me Closer’ en komt binnenkort uit.

Het is voor Britney de eerste release sinds ze in 2016 haar album ‘Glory’ lanceerde. Elton John deed eerder ook al duetten met Ed Sheeran en Dua Lipa.

Max Colombie toch op Pukkelpop!

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 21:25

Héél leuk festivalnieuws uit eigen land want Max Colombie, de frontzanger van Oscar and the Wolf, heeft aangekondigd dat ze tóch op het podium van Pukkelpop zullen staan.

Midden vorige maand annuleerde Max alle aankomende optredens van de populaire Belgische band omdat hij even nood had aan een moment voor zichzelf. Hij zat niet lekker in zijn vel en kampte zelfs met de beginselen van een depressie. Maar nu liet hij via instagram weten dat hij klaar is voor twee festivals: Lowlands én Pukkelpop.

“Hey iedereen, Max hier. Ik weet dat het even geleden is sinds je van mij hoorde, maar hier ben ik. Ik besloot om mijn optredens op Lowlands en Pukkelpop te laten doorgaan. We gaan ook twee kleine try-outs doen in aanloop ernaartoe”, klinkt het.

“Het idee om weer op het podium te staan beangstigend, maar ik hoop echt dat het me kan helpen om weer voet aan grond te krijgen. Ik ga het proberen en ik ga alles geven”, klinkt het verder.

Succes Max!

Ontdek meer