Opnames 'Hunger Games'-prequel starten volgend jaar

Karen Luiken-10 augustus 2021 om 07:35

Films over ‘The Hunger Games’ vervelen nooit. Ook al zijn er al vier delen en is het originele verhaal nu verteld, een vijfde film zou altijd welkom zijn. Goed nieuws: die gaat er komen. Het project gaat ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ heten en de opnames ervan starten begin volgend jaar. Dat meldt Deadline.

Over de cast voor de nieuwe film is nog niks bekend. We verwachten in ieder geval niet dat Jennifer Lawrence een rol zal hebben, aangezien het verhaal zich ver voor de gebeurtenissen uit de originele ‘The Hunger Games’-films afspeelt. Dit keer staat Coriolanus Snow in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

Het is de bedoeling dat het vijfde deel in de reeks eind 2023 of begin 2024 wordt uitgebracht.

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Zien: nieuwe trailer van 'West Side Story'

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:07

De legendarische filmregisseur Steven Spielberg zette zijn tanden in een nieuwe bewerking van de fantastische musical 'West Side Story'. Hoewel de film eigenlijk al uit zou moeten zijn, stak het coronavirus daar een stokje voor. Maar we hebben goed nieuws, want vanaf 8 december kan je het muzikale resultaat bewonderen in de bioscoop! En gisteren werd de eerste volledige trailer gedropt.

Acteur Ansel Elgort speelt de rol van Tony, de 20-jarige actrice Rachel Zegler speelt Maria. Voor de twee belangrijkste bijrollen van Anita en Shark-leden Bernardo en Chino is gekozen voor Broadway-acteurs Ariana DeBose en David Alvarez. Josh Andrés Rivera vertolkt de rol van Chino.

'West Side Story' verkent de verboden liefde en rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee bendes van tieners van verschillende etnische achtergronden. De release van de nieuwe verfilming van de musical uit 1957 staat gepland voor 8 december dit jaar.

Check de muzikale trailer hieronder:

Ontdek meer