'The Walking Dead'-acteur weer aan het werk na ongeluk op set

Karen Luiken-21 maart 2022 om 07:11

Norman Reedus gaat weer aan het werk nadat hij eerder deze maand gewond raakte op de set van ‘The Walking Dead’. Tijdens het filmen van het laatste seizoen liep hij een hersenschudding op.

Het ongeluk gebeurde op 11 maart in Georgië, waar het nieuwe seizoen van ‘The Walking Dead’ wordt opgenomen. De toedracht is onbekend, maar Norman moest naar het ziekenhuis en liep een hersenschudding op.

Na een dikke week rust gaat het beter met de acteur. Op Instagram laat hij van zich horen. “Ik heb een ongeluk gehad, maar het gaat steeds beter. Dinsdag kan ik weer aan het werk.”

Fans reageren massaal op het bericht en zijn blij dat Norman weer de oude wordt. “We zijn blij dat het goed met je gaat. Take care”, zegt er een. “Ik kan niet in woorden omschrijven hoe gelukkig ik met dit bericht ben”, zegt een ander. “Het betekent alles voor me dat het goed met je gaat."

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer