'The Walking Dead'-acteur weer aan het werk na ongeluk op set

Karen Luiken-21 maart 2022 om 07:11

Norman Reedus gaat weer aan het werk nadat hij eerder deze maand gewond raakte op de set van ‘The Walking Dead’. Tijdens het filmen van het laatste seizoen liep hij een hersenschudding op.

Het ongeluk gebeurde op 11 maart in Georgië, waar het nieuwe seizoen van ‘The Walking Dead’ wordt opgenomen. De toedracht is onbekend, maar Norman moest naar het ziekenhuis en liep een hersenschudding op.

Na een dikke week rust gaat het beter met de acteur. Op Instagram laat hij van zich horen. “Ik heb een ongeluk gehad, maar het gaat steeds beter. Dinsdag kan ik weer aan het werk.”

Fans reageren massaal op het bericht en zijn blij dat Norman weer de oude wordt. “We zijn blij dat het goed met je gaat. Take care”, zegt er een. “Ik kan niet in woorden omschrijven hoe gelukkig ik met dit bericht ben”, zegt een ander. “Het betekent alles voor me dat het goed met je gaat."

Julia reageert op geruchten over affaire met Metejoor

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 06:27

Julia Boschman was afgelopen zomer hét onderwerp van gesprek in de roddelbladen. Het nieuwste K3-lid zou volgens berichten van Yvonne Coldeweijer een affaire hebben met Metejoor. Lange tijd hield ze haar lippen stijf op elkaar, maar nu reageert de zangeres er voor het eerst op in een gesprek met HLN.

Zowel Julia als Metejoor zit in een relatie, dus kloppen de roddels die over hen rondgingen wel? “De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit”, zegt Julia daarover. “Het maakt voor mij niets uit wat de rest van de wereld denkt. Natuurlijk is het niet leuk om opeens zo’n beerput over je heen te krijgen, maar ik ben niet van suiker. Ik kan dat wel goed langs me heen laten gaan, juist omdat ik zo goed ondersteund werd.”

Dat ondersteunen gebeurde volgens Julia door haar vrienden en familie, maar ook door Studio 100. “Van tevoren weet je dat de kans bestaat dat er lastige dingen worden geschreven. Gelukkig werd ik na het gedoe goed opgevangen door Studio 100, mijn familie, vrienden en ook door Hanne en Marthe.”

Zien: zwangere Hanne straalt in nieuwe clip van K3

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:24

Gisteren werd de gloednieuwe videoclip van K3, 'Vleugels', gedropt. En wat meteen opvalt is het zwangere buikje van Hanne. En ze straalt helemaal als mommy-to-be!

Hanne en haar man Jorn kondigden enkele maanden geleden aan dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. De twee stapten vorig jaar ook in het huwelijksbootje, dus dat eerste kindje zat er wel aan te komen!

Eerder deze week nog was K3 (of liever K2) te gast bij MNM en Ketnet, waar Julia en Marthe vertelden dat Hanne verplichte rust moest nemen.

De baby van Hanne en Jorn is uitgerekend voor december.

Bekijk de videoclip 'Vleugels' hier:

Ontdek meer