Shawn Mendes vindt het verschrikkelijk om alleen te zijn

Karen Luiken-21 maart 2022 om 07:04

Shawn Mendes vindt het maar niets om alleen te zijn. De zanger zegt in een video op Instagram dat hij nog steeds moeite heeft met de gevolgen van de break-up met Camila Cabello.

Shawn en Camila werden in juli 2019 voor het eerst aan elkaar gelinkt en kondigden afgelopen herfst hun breuk aan. Sindsdien staat Shawn er alleen voor, en dat bevalt hem niet al te best. “Als je uit elkaar gaat, denk je dat dat het juiste is. Je realiseert je op dat moment niet wat er daarna gaat gebeuren”, aldus Shawn.

Als vrijgezel mist de zanger een persoon die er altijd voor hem is. “Wie bel ik als ik een paniekaanval heb? Wie bel ik als het niet goed met me gaat? Die realiteit heeft me geraakt. Ik ben nu alleen en dat haat ik.”

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer