'De Mol' terug gestart en dit is de plottwist!

Dieter Blarinckx-20 maart 2022 om 21:54

OPGELET: SPOILERS!

Zondagavond 20 maart startte het jubileumseizoen van 'De Mol'. Het ondertussen tiende seizoen heeft zijn start niet gemist. En voor de eerste opdracht gingen de nostalgische toer op: de kandidaten moesten proeven doen die ook terugkwamen in voorgaande seizoenen. Daarnaast kwamen ook ex-mollen Gilles en Magda even terug om de kandidaten te ondervragen en zo geld te stelen.

Maar wat de meest onverwachte plottwist van die eerste aflevering was, was het feit dat ex-kandidaat Jens nietsvermoedend zijn opwachting maakte in dit gloednieuwe seizoen. Jens viel vorig jaar als eerste af, nog voor het spel van 'De Mol' maar goed en wel begon. Hij dacht dat hij een reisje ging doen naar de Moezelstreek, maar niets was wat het leek...

Wat Jens daarbovenop ook nog niet wist, is dat hij al een jaar lang een vrijstelling had liggen in de koekoekslok die hij vorig jaar als souvenir meekreeg. Maar de kandidaten hadden - helaas - de kans om al in die eerste aflevering die felbegeerde vrijstelling te stelen. En zo geschiedde. Kandidate Uma kon de verleiding niet weerstaan en stal de vrijstelling uit de klok. Gelukkig kreeg Jens toch een groen scherm en mocht hij blijven. Kandidate Gretel kreeg als eerste een rood scherm en moest 'De Mol' dus verlaten.

Ontdek meer