Adil El Arbi en Bilall Fallah willen met 'Mocro Maffia'-groep werken

Karen Luiken-20 maart 2022 om 08:15

Wat krijg je als je Adil El Arbi en Bilall Fallah combineert met de groep van ‘Mocro Maffia’? Ongetwijfeld een gouden productie. Eentje die er mogelijk gaat komen, aangezien het Belgische regisseursduo dolgraag met de ‘gang’ wil werken.

Adil en Bilall vertellen in een gesprek met ANP dat ze graag een Nederlandse productie willen maken. En dan het liefst met de groep van ‘Mocro Maffia’.

“Er is enorm veel talent in Nederland”, aldus Adil. “Natuurlijk onze bro’s Nasrdin Dchar, Achmed Akkabi en al die gasten. Eigenlijk de hele ‘Mocro Maffia’-gang. Daar zouden we heel graag mee willen werken. We kennen ze al heel lang, dus het zou tof zijn om een keer een project te vinden voor ons samen.”

Mocht die droom uitkomen, dan is het nog maar de vraag wanneer dat zal gebeuren. Voorlopig in ieder geval niet, aangezien de regisseurs momenteel druk zijn met de serie ‘Ms. Marvel’ en film ‘Batgirl’.

Shanghai Disneyland mag terug open!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 17:59

Hoewel de coronapandemie bij ons zo goed als verleden tijd lijkt, is dat in andere delen van de wereld nog niet het geval. Maar beetje bij beetje leert de hele wereld nu leven met het virus en kan het gewone leven zich hernemen. En nu mag ook Shanghai Disneyland terug open!

Vanaf 30 juni mag het populaire Disneypark in Shanghai weer de poorten openen voor gasten, na een sluiting van drie maanden. China gaat hun coronamaatregelen immers wat inperken. Shanghai Disneyland zal openen met een beperkte dagelijkse capaciteit en verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen in overeenstemming met de Chinese overheid.

Het grootste internationale park van Disney sloot opnieuw op 21 maart toen Shanghai te kampen had met een sterke stijging van het aantal Covid-besmettingen.

Maar nu gaan ze dus wat versoepelen en mogen ook attractieparken terug open!

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer