Ed Sheeran neemt dochter mee op tour

Karen Luiken-20 maart 2022 om 08:08

Ed Sheeran neemt zijn 1-jarige dochtertje Lyra mee op tour. De zanger vertelt in de podcast ‘Carrie Tommy’ dat de plekken waar hij optreedt erg kindvriendelijk zijn.

In april begint Ed aan zijn ‘Mathemetics’-tour in Dublin. Later trekt hij ook naar andere Europese steden, zoals Brussel en Amsterdam. Toen hij werd gevraagd hoe hij van plan is zijn tour te combineren met zijn ouderschap, zei hij in de podcast dat hij zijn dochtertje mee zal nemen.

“Ik heb het geluk om in de weekenden op te treden”, aldus Ed. “We spelen op vrijdag, zaterdag en zondag en verblijven de rest van de week in een hotel in de buurt van de locatie. Het is dus eigenlijk heel kindvriendelijk.”

De zanger zegt dat dit nu nog mogelijk is omdat Lyra ‘super draagbaar’ is. “Ze komt nog lang niet in de buurt van de leeftijd waarop ze naar school moet.”

Vroeger zou hij dit minder snel hebben kunnen doen. “Ik speelde altijd op toiletlocaties, met piepkleine ruimtes zonder kleedkamer. Je zat in je busje, gaf soms acht optredens op rij en verbleef in gedeelde hotelkamers.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer