Ed Sheeran neemt dochter mee op tour

Karen Luiken-20 maart 2022 om 08:08

Ed Sheeran neemt zijn 1-jarige dochtertje Lyra mee op tour. De zanger vertelt in de podcast ‘Carrie Tommy’ dat de plekken waar hij optreedt erg kindvriendelijk zijn.

In april begint Ed aan zijn ‘Mathemetics’-tour in Dublin. Later trekt hij ook naar andere Europese steden, zoals Brussel en Amsterdam. Toen hij werd gevraagd hoe hij van plan is zijn tour te combineren met zijn ouderschap, zei hij in de podcast dat hij zijn dochtertje mee zal nemen.

“Ik heb het geluk om in de weekenden op te treden”, aldus Ed. “We spelen op vrijdag, zaterdag en zondag en verblijven de rest van de week in een hotel in de buurt van de locatie. Het is dus eigenlijk heel kindvriendelijk.”

De zanger zegt dat dit nu nog mogelijk is omdat Lyra ‘super draagbaar’ is. “Ze komt nog lang niet in de buurt van de leeftijd waarop ze naar school moet.”

Vroeger zou hij dit minder snel hebben kunnen doen. “Ik speelde altijd op toiletlocaties, met piepkleine ruimtes zonder kleedkamer. Je zat in je busje, gaf soms acht optredens op rij en verbleef in gedeelde hotelkamers.”

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer