Thalys rijdt weer naar Disneyland!

Dieter Blarinckx-19 maart 2022 om 21:11

Goed nieuws voor de pretparkfans die nog een bezoekje willen brengen aan Disneyland Paris, want vanaf kan je terug gewoon de Thalys pakken!

Na een pauze van twee jaar rijden er nu voor het eerst terug Thalys-hogesnelheidstreinen van Antwerpen en Brussel naar Disneyland en de luchthaven Parijs-Charles de Gaulle. Thalys voert twee retourritten per weekend uit naar het pretpark en de luchthaven.

Dus wie plant er nog een tripje naar Disneyland?

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Efteling introduceert drie nieuwe abonnementen

Karen Luiken-18 april 2024 om 07:43

Het is opletten geblazen voor diehard fans van de Efteling. Het pretpark gaat nieuwe abonnementen aanbieden. Vaak terugkerende bezoekers kunnen vanaf juni kiezen uit drie verschillende varianten.

Bij de drie abonnementen is de boodschap simpel: wie meer betaalt, krijgt meer voordelen. Men kan kiezen tussen een Classic abonnement, Plus of Premium. De goedkoopste optie is het Classic-lidmaatschap, waarmee leden 290 dagen per jaar toegang hebben tot de Efteling, ook tijdens een aantal vakanties. De variant kost 20 euro per maand of 225 euro per jaar.

Na Classic komt Plus, waar een prijskaartje van 25 euro per maand of 275 euro per jaar aan hangt. Hiermee kan men 340 dagen per jaar naar de Efteling en er geldt een korting van 5 procent op eten, drinken en souvenirs.

Het duurste abonnement is Premium en kost 35 euro per maand of 390 euro per jaar. Het biedt alle dagen tot de Efteling, 10 procent korting op eten, drinken en souvenirs én toegang tot een speciaal evenement. Verder krijg je bij deze variant vier tickets met vriendenkorting; bij Classic en Plus gaat het om twee van deze tickets.

Ontdek meer