Daniel Radcliffe heeft geen interesse in terugkeer als Harry Potter

Karen Luiken-19 maart 2022 om 07:27

Slecht nieuws voor fans van ‘Harry Potter’. Daniel Radcliffe is niet van plan zijn rol als tovenaar nog te herpakken in een mogelijke verfilming van ‘Harry Potter and the Cursed Child’. Dat heeft hij laten weten in een gesprek met The New York Times.

‘The Cursed Child’, een vervolg op de ‘Harry Potter’-films, volgt een nieuwe generatie heksen en tovenaars, waaronder de jongste zoon van Harry. Maar tegelijkertijd is er ook plek voor oude personages.

Regisseur Chris Colombus heeft ooit zijn wens uitgesproken om de drie originele sterren Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint terug te laten keren in een verfilming, maar dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Daniel is namelijk niet klaar om de ‘Harry Potter’-wereld opnieuw te betreden.

“Dat is niet iets waar ik nu echt in geïnteresseerd ben”, aldus de acteur. “Dat is niet het antwoord dat mensen willen horen, maar het maakt gewoon geen deel meer uit van mijn dagelijkse leven. Ik ben blij met waar ik nu sta en teruggaan zou een enorme verandering zijn.”

Toch sluit de acteur het hoofdstuk niet compleet. “Ik zeg nooit nooit”, aldus de ster. “De jongens van ‘Star Wars’ hadden er dertig à veertig jaar voor nodig om terug te keren.”

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer