Vijfde seizoen 'Mocro Maffia' bevestigd

Karen Luiken-19 maart 2022 om 07:20

Het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ is amper afgelopen of het vijfde is al aangekondigd. Dat werd eerder deze week gedaan tijdens de première van de seizoensfinale van het vierde seizoen, die plaatsvond in Amsterdam.

In de laatste reeks afleveringen hebben we kunnen zien hoe Paus opnieuw de strijd aanging nadat hij op het randje van de dood balanceerde. Romana maakte een terugkeer en werd herenigd met een oude bekende. Adil bouwde ondertussen een prille liefdesband op met Meltem, die dit seizoen voor het eerst haar intrede maakte.

Details over de verhaallijn van het vijfde seizoen zijn er helaas nog niet. Een releasedatum evenmin. We'll keep you posted.

'Obi-Wan Kenobi' vanaf vrijdag op Disney+

Dieter Blarinckx-23 mei 2022 om 18:57

May the Force be with us want vanaf vrijdag dropt de gloednieuwe 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi' op Disney+!

Hoofdrolspeler Ewan McGregor kruipt wederom in de huid van de legendarische Jedi Obi-Wan voor deze gelijknamige serie. Het verhaal speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) - waarin de Jedi werden vernietigd door Order 66 en Anakin Skywalker Darth Vader werd. Obi-Wan Kenobi waakt over Luke Skywalker op Tatooine wanneer hij plots op een avontuur vertrekt...

Stream de eerste twee afleveringen vanaf vrijdag via Disney+.

Netflix lanceert nieuwe trailer 'Stranger Things'

Karen Luiken-23 mei 2022 om 14:42

Netflix zit vol verrassingen. Met nog vier dagen te gaan voor het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ online komt, deelt de streamingsdienst een gloednieuwe trailer met ons.

Het verhaal gaat verder waar het bij het derde seizoen eindigde. Het is inmiddels zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden.


Ondertussen maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

De eerste afleveringen van het vierde seizoen komen vrijdag online. Het tweede deel volgt op 1 juli.

Ontdek meer