Vijfde seizoen 'Mocro Maffia' bevestigd

Karen Luiken-19 maart 2022 om 07:20

Het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ is amper afgelopen of het vijfde is al aangekondigd. Dat werd eerder deze week gedaan tijdens de première van de seizoensfinale van het vierde seizoen, die plaatsvond in Amsterdam.

In de laatste reeks afleveringen hebben we kunnen zien hoe Paus opnieuw de strijd aanging nadat hij op het randje van de dood balanceerde. Romana maakte een terugkeer en werd herenigd met een oude bekende. Adil bouwde ondertussen een prille liefdesband op met Meltem, die dit seizoen voor het eerst haar intrede maakte.

Details over de verhaallijn van het vijfde seizoen zijn er helaas nog niet. Een releasedatum evenmin. We'll keep you posted.

De 'Scary Movie'-films komen naar Netflix!

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:02

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de humoristische horrorfranchise 'Scary Movie'. De films hebben ondertussen een hele fanbase en dat weet ook Netflix, want films 1 tot 3 zijn er nu te streamen!

Via sociale media liet Netflix weten dat vanaf vandaag, 1 oktober, de eerste drie films in de franchise te streamen zullen zijn. Voor velen zijn de eerste drie films ook de "échte 'Scary Movie'-films" in tegenstelling tot de twee flauwe afkooksels die erna nog kwamen.

In de populaire franchise worden bekende horror- en cultfilms geparodieerd. Denk maar aan films zoals 'The Ring', 'Scream', 'I Know What You Did Last Summer', 'The Grudge',...

Stream vanaf nu dus deel 1 tot 3 via Netflix!

Netflix deelt eerste minuten van nieuw seizoen 'Young Royals'

Karen Luiken-01 oktober 2022 om 06:30

Wraak, knagende schuldgevoelens en onbekende gezichten. Dat is wat je mag verwachten van het tweede seizoen van ‘Young Royals’, dat over precies een maand op Netflix verschijnt. Om je vast een klein beetje warm te maken, heeft de streamingsdienst nu de eerste vier minuten van de aankomende afleveringen gedeeld.

Het eerste seizoen van ‘Young Royals’ verscheen in juli 2021 op Netflix en was meteen een groot succes. Het duurde dan ook niet lang voordat het tweede seizoen werd aangekondigd. De opnames daarvan begonnen in februari en in mei werd duidelijk dat alles was gefilmd. Vanaf 1 november krijgen fans het eindresultaat te zien; dan wordt het tweede seizoen gelanceerd.

‘Young Royals’ is een Zweedse tienerdramaserie die zich afspeelt op het fictieve elite-internaat Hillerska. Prins Wilhelm staat in het verhaal centraal, een scholier die gevoelens krijgt voor zijn medestudent Simon Eriksson. Als blijkt dat het lastiger is dan gedacht om zijn hart te volgen, stapelen de problemen zich op.

De hoofdrollen worden gespeeld door Edvin Ryding, Omar Rudberg en Malte Gårdinger.

Ontdek meer