TEST: Welke Pokémon ben jij?

Simon Smetryns-28 juni 2021 om 14:30

Ieder kind (en iedere volwassene) heeft er ooit van gedroomd: leefden we maar in de Pokémon-wereld. Hadden we allemaal maar een betrouwbaar vriendje dat ons uit iedere situatie zou kunnen redden. Of beter nog: waren we zelf maar een Pokémon. Benieuwd welke jij zou zijn? Doe de test!

Hanne & Marthe geven Limburgse Amy eerste Golden Ticket!

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:21

Wie gisteren naar de grootste zoektocht van de Lage Landen, ‘K2 zoekt K3’, keek, zag hoe Marthe & Hanne voor het eerst een Golden Ticket uitdeelden. Dat gaven ze aan de Limburgse Amy. Zij mag dus meteen door naar de grote liveshows.

De 25-jarige Amy houdt van dieren, padel en Limburg. Ooit was ze nog Miss Limburg, maar in haar video zei ze: “Maar dat is niet zozeer de Amy die hier vandaag voor jullie staat. Ik ben eigenlijk eerder een K3’tje!”

Ze deed haar auditie met het liedje ‘K3 Airlines’ en wist een stoel te bemachtigen in de top 10. Helaas werd ze tegen het einde van de aflevering van de stoel gestoten. Maar toch betekende dat nog niet het einde want Hanne & Marthe kregen de kans om een Golden Ticket uit te delen. En dat deden ze met veel plezier voor Amy!

Proficiat Amy!

Beeld: DPG Media

TEST: Bouw een pizza en we raden je favoriete programma

Karen Luiken-18 september 2021 om 06:30

Ontdek meer