Nieuw seizoen 'Top Boy' staat eindelijk online

Karen Luiken-19 maart 2022 om 06:16

Hè hè, het moment waar we jaren op hebben moeten wachten is eindelijk daar. Het vierde seizoen van ‘Top Boy’ staat online!

In de nieuwe afleveringen zien we hoe hoofdpersonages Dushane en Sully terugkeren naar Summerhouse. In hun vertrouwde buurt loert er nieuw gevaar om elke hoek. Leidt hun pad naar de top of naar het graf? Dushane heeft plannen om de criminele wereld achter zich te laten, plant zakelijke stappen en doet Jamie een aanbod. Maar de toekomst van Summerhouse creëert een spanning onder de bevolking.

Het eerste seizoen van ‘Top Boy’ verscheen in 2011 op Netflix, het tweede kwam in 2013. Daarna bleef het een paar jaar stil, maar in 2019 werd dan eindelijk het derde seizoen gelanceerd. Vanwege het enorme succes duurde het vervolgens niet lang voordat het vierde werd besteld. De productie daarvan kon vanwege de aanhoudende pandemie pas vorig jaar starten.

'Hocus Pocus 2' vanaf nu op Disney+

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 22:30

Het is vandaag de laatste dag van september en dat wil zeggen dat het bijna Halloween is! En dat viert Disney met de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

'Hocus Pocus 2' is vanaf vandaag te zien via Disney+ en herenigt de beruchte Sanderson-zusjes voor een gloednieuw en komisch avontuur. Actrices Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy keren allemaal terug in hun originele rol.

De drie heksen zijn helemaal back in dit gloednieuwe hoofdstuk nadat opnieuw de kaars met de zwarte vlam werd aaangestoken. En ze zijn nog geen haar veranderd! Voor de drie jonge vrouwen die de kaars hebben aangestoken is het vervolgens een race tegen de tijd om te voorkomen dat de heksen onsterfelijk worden en een onoverkoombare ravage aanrichten in Salem.

Bekijk de trailer hieronder en stream 'm vanaf nu via Disney+!

Dit wordt het nieuwe seizoen van 'American Horror Story'

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 19:57

Goed nieuws voor de horrorfans hier, want een van de meest populaire en geliefde horrorseries ooit, 'American Horror Story', heeft meer details bekendgemaakt rond het elfde seizoen!

Het was lang onduidelijk of er nog een elfde seizoen zou volgen na de tegenvallende kijkcijfers van het vorige seizoen. Maar toch is Ryan Murphy terug met een compleet nieuwe nachtmerrie, en die brengt ons voor seizoen 11 naar New York City. De titel van het nieuwe seizoen luidt dan ook 'AHS: NYC'.

Maar dat is nog niet alles, want hoewel we nog geen details kregen over het verhaal, weten we wél al wanneer we kunnen starten met griezelen! Vanaf 19 oktober zullen de eerste twee afleveringen te streamen zijn via Hulu. Bij ons volgt Disney+ dan wat later.

Check hieronder alvast de twee teaserposters die zopas online werden gedropt:

Ontdek meer