Nieuw seizoen 'Top Boy' staat eindelijk online

Karen Luiken-19 maart 2022 om 06:16

Hè hè, het moment waar we jaren op hebben moeten wachten is eindelijk daar. Het vierde seizoen van ‘Top Boy’ staat online!

In de nieuwe afleveringen zien we hoe hoofdpersonages Dushane en Sully terugkeren naar Summerhouse. In hun vertrouwde buurt loert er nieuw gevaar om elke hoek. Leidt hun pad naar de top of naar het graf? Dushane heeft plannen om de criminele wereld achter zich te laten, plant zakelijke stappen en doet Jamie een aanbod. Maar de toekomst van Summerhouse creëert een spanning onder de bevolking.

Het eerste seizoen van ‘Top Boy’ verscheen in 2011 op Netflix, het tweede kwam in 2013. Daarna bleef het een paar jaar stil, maar in 2019 werd dan eindelijk het derde seizoen gelanceerd. Vanwege het enorme succes duurde het vervolgens niet lang voordat het vierde werd besteld. De productie daarvan kon vanwege de aanhoudende pandemie pas vorig jaar starten.

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Yes! Nieuwe beelden van derde seizoen 'Love, Victor'

Karen Luiken-21 mei 2022 om 07:12

Disney+ dropt op woensdag 15 juni het nieuwe (en helaas ook het laatste) seizoen van ‘Love, Victor’ online. De eerste foto’s daarvan werden al met ons gedeeld, nu is het tijd voor een officiële trailer.

In het derde seizoen, dat uit acht afleveringen bestaat, gaat Victor op een reis van zelfontdekking. Hij moet niet alleen beslissen met wie hij wil zijn, maar ook wie hij zelf wil zijn. Met plannen voor na de middelbare school in het verschiet, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.

De cast bestaat uit Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri.

Eerder dit jaar werd duidelijk dat het derde seizoen van ‘Love, Victor’ het laatste zal zijn. De eerste twee seizoenen zijn al op Disney+ te zien.

Ontdek meer