Aha, dus zo raakte Adele al die kilo's kwijt

Karen Luiken-18 maart 2022 om 08:37

Het zal niemand ontgaan zijn dat Adele in de afgelopen tijd flink wat kilo’s kwijt is geraakt. Hoe ze dat heeft gedaan? In een interview met de Britse Vogue onthult ze haar geheim.

Adele zegt nooit een streng dieet te hebben gevolgd. Ze is gewoon gezonder gaan eten, minder suikers gaan drinken en vooral veel gaan sporten. “Ik eet meer dan ik vroeger deed omdat ik zoveel sport”, zegt ze. “Ik heb ook niet aan periodiek vasten gedaan en ben juist elke dag begonnen met een goed ontbijt. Voorheen dronk ik tien kopjes thee met twee klontjes suiker per dag. Dat doe ik nu niet meer.”

Adele is gewichten gaan heffen en deed drie jaar lang twee keer per dag een flinke cardio-training. Tijdens de lunch at ze een salade van boerenkool, peterselie, selderij, appels en walnoten, gecombineerd met een dressing van olijfolie en citroensap.

Maar zo nu en dan geniet ze ook nog steeds van een portie junkfood. Het moet immers wel leuk blijven. “Mijn ideale maaltijd, mijn maaltijd in de dodencel, mijn laatste maaltijd, zou bestaan uit kipnuggets, een Big Mac en frietjes. Ik eet het minstens een keer per week”, geeft ze toe.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer