Justin Bieber geeft update over Hailey

Karen Luiken-18 maart 2022 om 08:07

Justin Bieber heeft zich voor het eerst uitgesproken over zijn vrouw Hailey, die vorige week in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege een klein bloedstolsel in haar hersenen. Tijdens een concert in Colorado zei hij dat ‘het goed met haar gaat’.

De zanger begon tegen zijn publiek te praten toen de stroom uitviel tijdens zijn concert. “Het leven zit vol verrassingen. Daar hebben we geen controle over. Nu valt bijvoorbeeld de stroom uit”, aldus Justin in een filmpje dat hij op social media deelt.

"De meesten van jullie zullen het nieuws over mijn vrouw hebben gezien”, vervolgt hij. “Ze is oké. Ze is sterk. Maar het was eng, het was echt eng. Ik weet dat God haar in de palm van zijn hand heeft en dat is goed.”

Vervolgens richt hij zich tot zijn publiek en zegt hij erg dankbaar te zijn om de avond met zijn fans te mogen doorbrengen. “Er gebeuren momenteel vreselijke dingen in de wereld en om nu dan met z’n allen samen te kunnen zijn... Samen lachen, glimlachen, liedjes zingen. Ik kan me geen betere plek bedenken waar ik op dit moment liever zou willen zijn.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer