Temptations Delphine alweer vrijgezel

Karen Luiken-18 maart 2022 om 08:01

Delphine uit ‘Temptation Island’ is weer vrijgezel. Amper vier weken nadat ze haar relatie met ene Thomas bekendmaakte, is het over en uit.

De realityster liet op Valentijnsdag weten een nieuwe vlam te hebben gevonden. De gelukkige in kwestie: Thomas, die met een romantisch kiekje op haar Instagram werd voorgesteld.

Ware liefde bleek het helaas niet te zijn. Tijdens een Q&A-sessie op social media laat Delphine namelijk weten dat de prille relatie alweer voorbij is. Op de vraag of ze vrijgezel is, zegt ze: “Ja dit klopt.”

Over de reden van de breuk houdt ze haar lippen stijf op elkaar.

Zien: Eva Green steunt Johnny Depp

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:50

De Franse actrice Eva Green heeft via sociale media haar steun betuigd voor acteur Johnny Depp. De twee speelden samen in de film ‘Dark Shadows’.

“Ik twijfel er niet aan dat Johnny hieruit zal komen met zijn goede naam, dat zijn geweldige hart aan de wereld onthuld zal worden en dat zijn leven en dat van zijn familie beter dan ooit zal worden”, klinkt het bij haar post op instagram.

De zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard gaat momenteel de wereld rond en langs iedere kant hoor je voor- en tegenstanders….

Check Eva's post hier:

EOTB-ster Dusty zou met vriendin meedoen aan 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:39

De kans dat we Dusty uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ in de toekomst nog een keer in een realityprogramma zien verschijnen, is zeer aanwezig. Hij heeft in een gesprek met RTL Boulevard laten weten dat hij graag mee wil doen aan ‘Temptation Island’ zodra hij een vriendin heeft.

"Als ik in de toekomst ooit nog een vriendin krijg, is het mijn doel om aan ‘Temptation Island’ mee te doen”, aldus Dusty. De realityster heeft daar een goede reden voor: hij wil bewijzen dat hij loyaal kan zijn.

"Het maakt niet uit wat er gebeurt, ik blijf sowieso wel loyaal. Daarom is Temptation een mooie uitdaging”, vervolgt Dusty. "Als ik echt een meisje heb met wie ik een klik heb en dat mijn type is, dan weet ik van mezelf dat ik een loyale jongen kan zijn.”

Ontdek meer