Temptations Delphine alweer vrijgezel

Karen Luiken-18 maart 2022 om 08:01

Delphine uit ‘Temptation Island’ is weer vrijgezel. Amper vier weken nadat ze haar relatie met ene Thomas bekendmaakte, is het over en uit.

De realityster liet op Valentijnsdag weten een nieuwe vlam te hebben gevonden. De gelukkige in kwestie: Thomas, die met een romantisch kiekje op haar Instagram werd voorgesteld.

Ware liefde bleek het helaas niet te zijn. Tijdens een Q&A-sessie op social media laat Delphine namelijk weten dat de prille relatie alweer voorbij is. Op de vraag of ze vrijgezel is, zegt ze: “Ja dit klopt.”

Over de reden van de breuk houdt ze haar lippen stijf op elkaar.

Band tussen Louis Tomlinson en Zayn Malik nog altijd niet hersteld

Karen Luiken-30 september 2022 om 08:31

De ruzie startte bijna zeven jaar geleden, maar Louis Tomlinson en Zayn Malik hebben het nog altijd niet bijgelegd. Dat heeft Louis onthuld tijdens een optreden in de ‘Zach Sang Show’.

Het begon allemaal in 2015 toen Zayn besloot One Direction te verlaten. De band tussen de zanger en andere leden verslechterde en blijkbaar loopt het na al die jaren nog steeds niet helemaal lekker. Louis heeft naar eigen zeggen geprobeerd om in contact te komen met Zayn, maar dat was zonder resultaat. De twee spreken elkaar niet meer.

“Ik heb in de afgelopen jaren vaak aan hem gedacht en gehoopt dat het goed met hem gaat”, aldus Louis over Zayn. “Maar het is moeilijk. Ik wens hem het beste.”

Ooit hoopt Louis de relatie te kunnen herstellen. “Als de tijd rijp is. Ik denk dat we elkaar gewoon tegen het lijf moeten lopen, want we hebben elkaars nummer niet. Misschien dat social media de oplossing is.”

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Ontdek meer