Nieuwe trailer onthult liefde tussen Dumbledore & Grindelwald

Dieter Blarinckx-17 maart 2022 om 22:17

Wat al jaren een roddel was, maar nooit écht bevestigd werd op beeld, is nu eindelijk waarheid geworden: de liefde tussen Dumbledore en Grindelwald was real. Althans, als we deze nieuwe beelden van 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' mogen geloven.

In de beelden - die trouwens gedropt werden op Twitter - is te zien hoe oude kameraden Dumbledore en Grindelwald het samen hebben over hun vriendschap. Op een bepaald moment neemt Dumbledore, vertolkt door Jude Law, de woorden in de mond: "Because I was in love with you".

Met die legendarische woorden bevestigt Dumbledore dat er tussen hem en Grindelwald wel degelijk meer is dan vriendschap. Net zoals J.K. Rowling jaren geleden al zei, Dumbledore en Grindelwald hebben hun hart verloren aan elkaar.

Bekijk de beelden hier:

Zien: verliefde Hero Fiennes Tiffin in trailer 'First Love'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 08:08

De Britse acteur Hero Fiennes Tiffin, vooral bekend van zijn rol als Hardin in de 'After'-franchise, is binnenkort te zien in een nieuw romantisch drama: 'First Love'

In 'First Love' speelt Hero de rol van de 18-jarige Jim, die zijn eerste liefde Ann in zijn laatste jaar op de middelbare school leert kennen. Samen ervaren ze de ups-and-downs van een eerste liefde terwijl ze zich klaarmaken om verder te studeren aan de universiteit. Ondertussen moeten Jims ouders omgaan met de familiale gevolgen van een financiële crisis.

De trailer en releasedatum werden eerder deze week gedropt, maar helaas is nog niet geweten of de film ook bij ons in België in de bioscopen te zien zal zijn.

Check de trailer hier:

Hugh Jackman wil tweede 'The Greatest Showman' maken!

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:49

De Australische acteur Hugh Jackman, vooral bekend van zijn rollen in 'X-Men', 'Wolverine', 'Van Helsing' en 'The Greatest Showman', heeft laten vallen dat hij openstaat voor een vervolg op de musical van 2017.

'The Greatest Showman' werpt een blik op het leven van P.T. Barnum. Een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten. De hoofdrollen werden vertolkt door Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya, Rebecca Ferguson en Michelle Williams.

Nu heeft hoofdrolspeler Jackman in een interview met het Amerikaanse The Hollywood Reporter laten slippen dat hij een vervolg wel zou zien zitten. Maar dat wil hij dan naar eigen zeggen "met de originele cast er terug bij!".

Disney heeft nog niet laten weten of zo'n sequel er wel degelijk zal komen...

Ontdek meer