Bella Hadid doet fans schrikken met neuscorrectie op haar 14e

Amber Schepers-17 maart 2022 om 08:45

Topmodel Bella Hadid geeft na jarenlang toe dat ze op 14-jarige leeftijd een neuscorrectie onderging. Het populaire model onthult dat ze zich tijdens haar jeugd heel onzeker en lelijk voelde.

De laatste jaren hangt er steeds minder taboe rond plastische chirurgie, hoewel fans en volgers van Bella Hadid schrikken van het nieuws dat het topmodel op haar veertiende een neuscorrectie onderging. De 25-jarige Bella Hadid spreekt voor het eerst open over haar onzekerheden in een interview met Vogue. Hadid vertelt hoe ze op haar 14e een neuscorrectie liet doen en dat ze zich jarenlang het lelijke zusje voelde. “Ik was de lelijkere zus. Ik was de brunette. Ik was niet zo cool en extravert als mijn zus Gigi”, vertelt ze.

In samenspraak met haar ouders en plastische chirurg heeft ze, gezien haar jonge leeftijd, toch een neuscorrectie laten uitvoeren. Het supermodel geeft nu toe dat ze spijt heeft van de ingreep. “Ik wou dat ik mijn neus van toen had gehouden. Ik denk dat ik er dan in gegroeid zou zijn. Ik vond mijn neus eigenlijk best oké", zegt ze. Het nieuws zorgde meteen voor veel ophef bij fans van het model. Ze verwijten haar moeder Yolanda dat ze haar dochters een onmogelijk schoonheidsideaal voorgehouden heeft.

In het interview gaat Hadid de moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Zo spreekt ze open over de burn-out waarmee ze vorig jaar te maken kreeg. “Er waren mensen online die zeiden: 'Je leeft dit geweldige leven, dus hoe kan je dan klagen?' Ik had altijd het gevoel dat ik niet het recht had om te klagen, wat betekende dat ik niet het recht had om hulp te zoeken, wat mijn eerste probleem was", vertelt ze openhartig.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer