Bella Hadid doet fans schrikken met neuscorrectie op haar 14e

Amber Schepers-17 maart 2022 om 08:45

Topmodel Bella Hadid geeft na jarenlang toe dat ze op 14-jarige leeftijd een neuscorrectie onderging. Het populaire model onthult dat ze zich tijdens haar jeugd heel onzeker en lelijk voelde.

De laatste jaren hangt er steeds minder taboe rond plastische chirurgie, hoewel fans en volgers van Bella Hadid schrikken van het nieuws dat het topmodel op haar veertiende een neuscorrectie onderging. De 25-jarige Bella Hadid spreekt voor het eerst open over haar onzekerheden in een interview met Vogue. Hadid vertelt hoe ze op haar 14e een neuscorrectie liet doen en dat ze zich jarenlang het lelijke zusje voelde. “Ik was de lelijkere zus. Ik was de brunette. Ik was niet zo cool en extravert als mijn zus Gigi”, vertelt ze.

In samenspraak met haar ouders en plastische chirurg heeft ze, gezien haar jonge leeftijd, toch een neuscorrectie laten uitvoeren. Het supermodel geeft nu toe dat ze spijt heeft van de ingreep. “Ik wou dat ik mijn neus van toen had gehouden. Ik denk dat ik er dan in gegroeid zou zijn. Ik vond mijn neus eigenlijk best oké", zegt ze. Het nieuws zorgde meteen voor veel ophef bij fans van het model. Ze verwijten haar moeder Yolanda dat ze haar dochters een onmogelijk schoonheidsideaal voorgehouden heeft.

In het interview gaat Hadid de moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Zo spreekt ze open over de burn-out waarmee ze vorig jaar te maken kreeg. “Er waren mensen online die zeiden: 'Je leeft dit geweldige leven, dus hoe kan je dan klagen?' Ik had altijd het gevoel dat ik niet het recht had om te klagen, wat betekende dat ik niet het recht had om hulp te zoeken, wat mijn eerste probleem was", vertelt ze openhartig.

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer