Couleur Café maakt eerste namen bekend

Dieter Blarinckx-17 maart 2022 om 07:21

Het lijkt erop dat we deze zomer eindelijk terug een normale festivalzomer krijgen, en ook het Brusselse Couleur Café heeft zonet elf nieuwe namen van de line-up bekendgemaakt. Het festival zal dit jaar plaatsvinden tussen 24 en 26 juli.

Voor de zevende keer op rij zal de Senegalese ster Youssou N’Dour op het podium van het Brusselse festival staan. Daarnaast komen ook Lee Fields, de Kaapverdische Elida Almeida, de Zuid-Afrikaanse BCUC en de Argentijnse Nathy Peluso naar Couleur Café.

Tickets zijn te koop via hun website. Mensen die een ticket hadden voor een afgelaste editie, kunnen hun tickets hergebruiken of inruilen.

Zien we jou op de Balaton Sound Opening Party?

Sofie Verbeeck-19 mei 2022 om 13:00

Deze zomer kan je van woensdag 29 juni tot zaterdag 2 juli komen drinken en dansen op het bekende Hongaarse festival Balaton Sound. Maar zou jij graag al een dag eerder komen feesten? Dat kan op de Balaton Sound Opening Party 2022!

Op dinsdag 28 juni kan jij al een dagje eerder komen festivallen op de locatie Plázs in Siófok. Dat ligt slechts op 10 minuten rijden van de festivalweide en je kan er geraken met transfers die heen en weer rijden van het Balatonmeer naar de Opening Party 2022.

Zie jij dit al volledig zitten? Dan kan je vanaf volgende week maandag tickets kopen. Voor slechts €25 kan jij 10 uur lang dansen met de zotste dj's bij de mooiste zonsondergang. Er zijn twee verschillende stages, de Beach Stage en de Arena. De line-up bestaat onder andere uit Yves V., DJ Licious, WLC en Mattic.

Ben jij al helemaal klaar voor de pre-party der pre-party's? Bestel dan maandag 23 juni om 12 uur je tickets voor de epische Opening Party!

Meer dan 20 (!) Belgische artiesten op Balaton Sound

Karen Luiken-11 mei 2022 om 15:49

Speciaal voor alle Belgische feestgangers die deze zomer naar Balaton Sound gaan, wordt er dit jaar een heuse Belgian Stage opgebouwd. Het belooft een plek te worden waar de beste Belgische dj’s geweldige muziek brengen.

De formule van de Belgian Stage is duidelijk: tijdens Balatan Sound kunnen festivalbezoekers iedere dag van 12.00 tot 20.00 uur dansen op de muziek van Belgische dj’s. De één draait techno, de ander voornamelijk house.

Meer dan twintig artiesten zullen in het weekend van 29 juni tot en met 2 juli op het podium in kwestie te vinden zijn. Op de line-up prijken onder meer de namen van DJ Licious, Michael Amani, 5NAPBACK, Arthur Lewis, WLC, Meaghan, Louis XIV en Mattic.

Benieuwd naar meer? Alle info vind je op de website van Balaton Sound.

Ontdek meer