Warner Bros onthult DLC voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Nico De Greef-16 maart 2022 om 21:53

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt pas op 5 april, maar TT Games en Warner Bros. hebben nu al aangekondigd dat het spel een hoop extra content zal krijgen. Zo worden er maar liefst zeven DLC-bundels uitgebracht met speelbare personages afkomstig uit 'Star Wars' spin-offs zoals The Mandalorian en Rogue One.

Dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga de grootste LEGO Star Wars-game aller tijden moet worden, mag je best letterlijk nemen. Wanneer de game op 5 april lanceert, kunnen spelers meteen aan de slag met meer dan 300 speelbare karakters uit alle negen films van de Skywalker Saga. Wat het meeste ooit is in een LEGO-game.

Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, komt Warner Bros nu met het nieuws dat nog méér Star Wars-personages op weg zijn naar de game. Later dit jaar verschijnen namelijk meerdere DLC-bundels met elk een aantal speelbare personages uit de verschillende spin-off films en series die naast de saga zijn verschenen.

Zo kun je binnenkort bijvoorbeeld ook aan de slag met personages als Din Djarin en Grogu (aka Baby Yoda) uit de Disney Plus-hitserie The Mandalorian, of zelfs een jongere Han Solo uit Solo: A Star Wars Story. In totaal worden er zeven DLC-pakketten voorzien. Sommige pakketten zullen vanaf lanceringsdag al beschikbaar zijn, terwijl andere pas later in het jaar verkrijgbaar zullen zijn.

In het persbericht laat Warner Bros weten dat alle DLC-bundels op twee manieren verkregen kunnen worden: via de seizoenspas die standaard zit bijgevoegd in de Deluxe-editie van het spel, of via de digitale winkels waar spelers de bundels los kunnen aanschaffen.

Hieronder een lijst met alle pakketten en wanneer ze verkrijgbaar zijn:

The Mandalorian Seizoen 1 (vanaf 5 april)

  • Din Djarin + Grogu (sidekick), Greef Karga, Cara Dune, IG-11, Kuiil

Solo: A Star Wars Story (vanaf 5 april)

  • Jonge Han Solo, Jonge Chewbacca, Jonge Lando Calrissian, Qi’ra, Tobias Beckett, Enfys Nest

Classic Characters (vanaf 19 april of 5 april via pre-order)

  • Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo, Darth Vader, Lando Calrissian

(lees verder onder de foto)

Trooper Pack (vanaf 4 mei of 5 april via pre-order)

  • Death Trooper, Incinerator Trooper, Range Trooper, Imperial Shore Trooper, Mimban Stormtrooper

Rogue One: A Star Wars Story (vanaf 19 april)

  • Jyn Erso, Bodhi Rook, Cassian Andor, K-2SO, Chirrut Îmwe, Baze Malbus, Director Krennic

The Mandalorian Seizoen 2 (vanaf 4 mei)

  • Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo Katan, Fennec Shand, Moff Gideon

The Bad Batch (vanaf 4 mei)

  • Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair, Echo

Zit(ten) jouw favoriete personage(s) erbij? LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt over drie weken.

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer