Zien: eerste trailer nieuwe serie met Ansel Elgort

Dieter Blarinckx-16 maart 2022 om 16:44

Ansel Elgort, de Amerikaanse acteur die vooral bekend werd door 'Divergent' en 'The Fault in Our Stars', is aan een heuse comeback bezig. Na een glansrol in 'Baby Driver' en 'West Side Story', is de 28-jarige acteur binnenkort in de nieuwe serie 'Tokyo Vice'.

De serie is gebaseerd op de memoires van Jake Adelstein uit 2009, die de reis volgt van een Amerikaanse journalist die naar Tokio verhuist om de corruptie binnen de zedenpolitie te onderzoeken. In de trailer zien we Ansel Elgrot als de journalist in kwestie, die onmiddellijk vervreemd raakt van zijn lokale collega’s omdat hij een buitenlander is.

De serie zal vanaf april te streamen zijn via HBO Max. Of 'm bij ons in Vlaanderen te zien zal zijn via Streamz, is helaas nog niet geweten.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Ontdek meer