Zien: eerste trailer nieuwe serie met Ansel Elgort

Dieter Blarinckx-16 maart 2022 om 16:44

Ansel Elgort, de Amerikaanse acteur die vooral bekend werd door 'Divergent' en 'The Fault in Our Stars', is aan een heuse comeback bezig. Na een glansrol in 'Baby Driver' en 'West Side Story', is de 28-jarige acteur binnenkort in de nieuwe serie 'Tokyo Vice'.

De serie is gebaseerd op de memoires van Jake Adelstein uit 2009, die de reis volgt van een Amerikaanse journalist die naar Tokio verhuist om de corruptie binnen de zedenpolitie te onderzoeken. In de trailer zien we Ansel Elgrot als de journalist in kwestie, die onmiddellijk vervreemd raakt van zijn lokale collega’s omdat hij een buitenlander is.

De serie zal vanaf april te streamen zijn via HBO Max. Of 'm bij ons in Vlaanderen te zien zal zijn via Streamz, is helaas nog niet geweten.

‘Hocus Pocus’-huis wordt Airbnb

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:38

Het is inmiddels al oktober en dat wil zeggen dat Halloween voor de deur staat. En dat vierde Disney met de release van de langverwachte film ‘Hocus Pocus 2’, het vervolg op de hit ‘Hocus Pocus’ uit 1993. En het beruchte huis van de heksen staat nu op Airbnb!

Ja je leest het goed, het huis van de Sanderson-zussen staat nu gewoon op Airbnb. Zo kan je je inner Winifred, Mary of Sarah chanellen en overnachten in deze praktisch exacte replica van het huis in de films.

De Airbnb staat in Danver in de Amerikaanse staat Massachusetts en kost zo’n 31 dollar per nacht.

"We weten allemaal dat het verhaal van de Sanderson-zussen misschien niet eindigde toen we in stof veranderden", klinkt het bij actrice Kathy Najimy, die Mary Sanderson speelt in de geliefde films. "Wat is een betere manier om Halloween te vieren dan gasten te ontvangen op de historische plek voor een avond die ze zich nog jaren zullen herinneren?"

Wie zo’n magisch en behekst nachtje wel ziet zitten, kan vanaf 12 oktober deze Airbnb huren via deze site.

‘Hocus Pocus 2’ is nu te streamen via Disney+.

Nieuwe ‘American Pie’-film in de maak

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:17

Hitsige tieners, seks, drama en humor, dat was het recept van de ‘American Pie’-films, en daar komt binnenkort een nieuwe film van uit!

De vier originele films verschenen tussen 1999 en 2012 en waren een groot succes. Daarna volgende nog enkele spin-offs die het veel minder deden. Maar daar komt nu misschien verandering in, want er is een officiële reboot aangekondigd!

Actrice Suiata Day zal de nieuwe film gaan ontwikkelen op basis van haar eigen idee. Ze zal naar eigen zeggen de nieuwe film in “een nieuwe frisse insteek” gieten.

Op dit moment zijn er helaas nog geen verder details bekend. Of een deel van de originele cast terug te zien zal zijn, is helaas dus ook niet geweten…

Ontdek meer