Brand uitgebroken op set 'Snow White'

Karen Luiken-17 maart 2022 om 04:50

Op de set van Disney’s nieuwe live action-remake ‘Snow White’ is brand uitgebroken. Het gebeurde in Pinewood Studios in het Verenigd Koninkrijk, meldt The Sun.

Het podium was in aanbouw toen naar verluidt een boom in brand vloog. Dat zorgde voor een enorme brand waarbij ook een huisje van de Zeven Dwergen vlam vatte.

“De set bestaat uit veel hout en bomen”, zegt een bron. “Het gerucht gaat dat een stuk van de set in brand is gevlogen en dat de vlammen zich over de rest van de set hebben verspreid.”

Brandweerlieden hebben de brand geblust. Er is niemand gewond geraakt en er waren op het moment van het incident ook geen opnames aan de gang.

‘Snow White’ wordt in 2023 verwacht op het witte doek. Rachel Zegler van ‘West Side Story’ speelt de hoofdrol en ‘Wonder Woman’-actrice Gal Gadot kruipt in de huid van de boze koningin.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Zien: dit is de gloednieuwe trailer van 'Thor: Love and Thunder'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 05:34

Thor is back! En dat zullen we geweten hebben, want ook een gloednieuwe en epische trailer van ‘Thor: Love and Thunder’ werd zopas gedropt!

In deze vierde film van de ‘God of Thunder’, krijgen we voor het eerst ook actrice Natalie Portman als ‘Mighty Thor’ te zien, maar ook acteur Christian Bale die in de huid zal kruipen van ‘Gorr the God Butcher’.

Ook Tessa Thompson, Jeff Goldblum en Chris Pratt zullen hun rollen hernemen.

‘Thor: Love and Thunder’ zal vanaf 6 juli te zien zijn in de bioscoop!

Ontdek meer