Nieuwe Vlaamse horrorfilm 'FOMO' in de maak

Karen Luiken-16 maart 2022 om 16:14

Horrorliefhebbers worden binnenkort verrast met een pareltje van eigen bodem. Er wordt momenteel hard gewerkt aan ‘FOMO’, een film die een cast met veel Vlaamse influencers kent. De opnames zijn deze week gestart.

Het verhaal gaat over tien influencers die deelnemen aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

De cast bestaat uit Jamie-Lee Six, Nora Dari, Joffrey Anane, Nathan Bouts, Oscar Högström, Sarah-Lynn Clerckx, Leonard Santos, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Stefan Perceval, Gilles Van Hecke, Hariette Sylva en Steffie Mercie. De film is een project van Borgerhoff & Lamberigts.

‘FOMO’ zal vanaf 29 juni in de bioscoop te zien zijn en dit najaar op Streamz.

Hugh Jackman speelt Wolverine in nieuwe 'Deadpool'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:05

Ryan Reynolds krijgt een nieuwe collega in de derde ‘Deadpool’-film. Niemand minder dan Hugh Jackman maakt zijn opwachting als Wolverine.

Via social media maakt hoofdrolspeler Ryan het nieuws bekend. In een filmpje zegt hij dat er al een tijdje hard gewerkt wordt aan de nieuwe ‘Deadpool’-film. Hij heeft het over zijn personage en vraagt hij aan Hugh, die plotseling door het beeld loopt, of hij Wolverine wil spelen.

Het antwoord op die vraag is ja. Hugh gaat voor de tiende keer Wolverine spelen. Voorheen deed hij dat alleen in de films van ‘X-men’, waarin Deadpool een kleine rol speelde, maar nu maakt hij speciaal voor Ryan een uitzondering.

Zien: dit zijn de nieuwe beelden van nieuwe 'Black Panther'

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 06:32

Nog even wachten en dan kunnen we in de bioscoop gaan kijken naar het langverwachte vervolg op 'Black Panther' uit 2018. En daar zijn nu net drie nieuwe beelden van gedropt!

Het Amerikaanse Empire Magazine mocht in primeur drie gloednieuwe beelden van de sequel droppen via sociale media. En die slaan in als een bom!

Koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba), vechten om hun natie te beschermen tegen ingrijpende wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl de Wakandanen streven naar hun volgende hoofdstuk, moeten de helden zich verenigen met de hulp van Oorlogshond Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad smeden voor het koninkrijk Wakanda.

'Black Panther: Wakanda Forever' zal vanaf 9 november te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Ontdek meer