Bridgertons 'Anthony' deed eigenlijk auditie voor andere rol

Karen Luiken-17 maart 2022 om 04:52

We kunnen ons als ‘Bridgerton’-fans geen andere Duke of Hastings voorstellen dan acteur Regé-Jean Page. Toch had het weinig gescheeld of Jonathan Bailey was in de huid gekropen van dat personage. In een interview met Vogue onthult hij dat hij in eerste instantie auditie deed voor de vol van Simon Basset.

“Om verschillende redenen probeerde ik de rol van Simon uit”, zegt Jonathan, die de hoofdrol speelt in het tweede seizoen van ‘Bridgerton’. “Ik ben zelfs naar Amerika gevlogen om een kopje thee te drinken en de showrunners en producers te ontmoeten. Ik praatte met hen en las de tekst van de Duke of Hastings, maar er hing een ongemakkelijke sfeer in de ruimte. Totdat iemand zei: ‘Hoe denk je over Anthony’?”

Op dat moment ging er bij Jonathan een lichtje branden. Niet Simon zou de ideale rol zijn voor hem, maar Anthony, “Ik raakte betrokken bij het personage. In deze wereld die zo uitbundig en sexy is, is Anthony ingewikkeld. Een beetje vreemd. Een buitenbeentje eigenlijk.”

De rest is geschiedenis. Regé-Jean nam de rol van de Duke of Hastings op zich, Jonathan die van Anthony. Eerstgenoemde is inmiddels uit de serie, maar van Jonathan kunnen we vanaf 25 maart weer optimaal genieten. Dan verschijnt het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ op Netflix.

Spotify lanceert karaoke-functie

Karen Luiken-28 juni 2022 om 15:22- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify is bezig met het uitrollen van een geheel nieuwe karaokemodus. Oftewel: keihard meezingen met jouw favoriete klassiekers wordt vanaf nu mogelijk!

De functie kan geactiveerd worden terwijl je naar een nummer op een mobiel apparaat luistert. Doe je dat? Dan krijg je de songtekst van de track te zien en kun je via een ingebouwde microfoon meezingen. Spotify beoordeelt vervolgens je zangkwaliteiten met een score.

De karaoke-functie is alleen beschikbaar als je de meest recente versie van Spotify hebt gedownload. Done deal? Selecteer dan een liedje naar keuze en ga naar de lyrics-optie onderaan je scherm. Zodra de songtekst van het nummer wordt weergeven, kun je op de ‘sing’-knop drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het goede nieuws is dat je geen premium Spotify-abonnee hoeft te zijn om de meezingfunctie te kunnen gebruiken. Het slechte nieuws is dat de nieuwe update nog niet bij alle gebruikers zichtbaar is. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer