Disney+ lanceert 'Encanto' sing-a-long

Karen Luiken-16 maart 2022 om 07:18

Luidkeels meezingen met alle liedjes uit ‘Encanto’? Dat kan vanaf aanstaande vrijdag. Disney+ maakt via YouTube bekend dat de streamingsdienst een heuse sing-a-longversie van de film lanceert.

‘Encanto’ is sinds de release ontzettend populair. Vanwege het verhaal dat de film vertelt, maar ook vanwege de vrolijke liedjes. Vooral het nummer ‘We Don’t Talk About Bruno’ werd een grote hit. Nog succesvoller zelfs dan ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’. En dat zegt nogal wat.

Met de sing-a-longversie van ‘Encanto’ wordt het makkelijker om alle liedjes mee te zingen. Onderaan het beeld verschijnen nu namelijk alle songteksten van de nummers die in de film voorbij komen.

De vernieuwde ‘Encanto’ verschijnt op 18 maart. Later zullen er ook sing-a-longs van andere films zoals ‘Beauty And The Beast’ en ‘Frozen’ volgen.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer