Lil’ Kleine weer op vrije voeten

Dieter Blarinckx-16 maart 2022 om 07:14

Rapper Lil’ Kleine is terug op vrije voeten. Hij zit dus niet langer achter de tralies in Amsterdam. De raadkamer van de rechtbank in Amsterdam besliste dat zijn voorarrest onder voorwaarden wordt geschorst en dat hij dus niet langer in de cel hoeft te blijven. De Nederlandse rapper werd vorige maand nog opgepakt en in de cel gegooid na beschuldigingen van mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes.

Jorik Scholten, zoals de rapper écht heet, werd twee weken achter de tralies gesmeten, maar die veertien dagen zijn inmiddels voorbij. Hij is dus terug op vrije voeten, maar het is nog niet bekend aan welke voorwaarden.

Wat Lil’ Kleine nu net van plan is, is ook nog niet geweten. Intussen hebben verschillende partners en bedrijven de samenwerking stopgezet.

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Ontdek meer