Muziek en NFT’s als droomcombo dankzij deze artiesten

Karen Luiken-16 maart 2022 om 05:14

Yung Mavu en Chuki Beats hebben hun talenten gebundeld voor een bijzonder project. Ze komen niet alleen met een gezamenlijk album, maar ook met de allereerste NFT pop-up expo van België.

Bij de expo, die in samenwerking met het MAS, de stad Antwerpen en 32WORLDWIDE is gerealiseerd, wordt het album ‘Matter of Time II’ van Yung Mavu en Chuki Beats gepresenteerd aan de hand van twaalf digitale kunstwerken.

Elk kunstwerk is gelinkt aan een unieke waarde die enkel de eigenaar ten goede komt. Wie er bij de veiling in slaagt om één van de NFT’s te bemachtigen, verzekert zich van een aantal bijzondere voordelen. Denk daarbij aan een studiosessie met Chuki Beats, gratis toegang bij alle concerten van Yung Mavu of een bijrol in de volgende videoclip van het duo.

Kans maken? De expo is tot maandag 28 maart te bezichtigen in de wandelboulevard van het MAS. Daarna worden de werken online te koop aangeboden door middel van een veiling.

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer